Leren en onderwijzen

Leren en onderwijzen - Simon Ettekoven | Tiliboo-afrobeat.com

...n onderwijzen 2e druk is een boek van Simon Ettekoven uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B ... PDF Leren en onderwijzen - Boekhandel Krings ... .V.. ISBN 9789001834647 Leren en onderwijzen reikt studenten van onderwijsgerelateerde opleidingen de basiskennis aan die elke leerkracht nodig heeft om zich als professional te kunnen manifesteren. Leren en onderwijzen reikt studenten van onderwijsgerelateerde opleidingen de basiskennis aan die elke leerkracht nodig heeft om zich als professional te kunnen manifesteren. Studenten leren keuzes maken en leren hoe ze gemaakte keuzes kunnen realiseren in de ond ... Ecologie: leren & onderwijzen - NVON Webshop ... . Studenten leren keuzes maken en leren hoe ze gemaakte keuzes kunnen realiseren in de onderwijspraktijk. Leren en onderwijzen is bedoeld voor zowel geïntegreerde als specifieke lerarenopleidingen, en kan ook gebruikt worden als zelfstudiepakket. Naast de talrijke voorbeelden en taken in het boek, zijn ext...

INFORMATIE

AUTEUR
Simon Ettekoven
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Leren en onderwijzen.pdf

OMSCHRIJVING

Leren en onderwijzen 2e druk is een boek van Simon Ettekoven uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001834647 Leren en onderwijzen reikt studenten van onderwijsgerelateerde opleidingen de basiskennis aan die elke leerkracht nodig heeft om zich als professional te kunnen manifesteren. Studenten leren keuzes maken en leren hoe ze gemaakte keuzes kunnen realiseren in de onderwijspraktijk.Waarom kiezen voor Leren en onderwijzen?een uitstekende voorbereiding op de onderwijspraktijk;aandacht voor zowel de theorie als de praktijk van leren en onderwijzen;uitgebreide (online) toetsingsmogelijkheden.In deze tweede editie is meer aandacht voor de pedagogische kant van onderwijzen. Verder is het hoofdstuk over leren uitgebreid met informatie over het cognitivisme en komt in het hoofdstuk over de leerkracht de maatschappelijke positie van de docent aan de orde. Het hoofdstuk over het sturen van leren is vervangen door een breder hoofdstuk over onderwijzen, waarin specifieke aandacht wordt besteed aan verschillende onderwijstypen en de consequenties daarvan voor het werk van de leraar. Deze consequenties zijn ook verwerkt in het praktijkdeel. Aan het praktijkdeel is tevens het hoofdstuk 'Storing' toegevoegd dat ingaat op zaken als klassenmanagement en orde houden.

Wil je het boek lezen?Leren en onderwijzen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simon Ettekoven. Lezen Leren en onderwijzen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN