Iris

Iris - The Khing | Tiliboo-afrobeat.com

...prises Iris" werd in 1946 opgericht als een onderneming voor industriële schilderwerken ... IRIS architecten - Architectenbureau uit Utrecht, met oog ... ... . Iris was een dochteronderneming van Gazelec, het toekomstige Electrabel. De onderneming had een hele specifieke doelstelling: het uitvoeren van alle schilderwerken aan gasleidingen, elektrische centrales en hoogspanningslijnen in België. Goo Goo Dolls is een Amerikaanse rockband, uit Buffalo, New York, gevormd in 1986.Ze zijn het bekendst van de hit Iris, die op de soundtrack van de film City of Angels ( ... Iris Pitar - Senior Corporate Recruiter - Conclusion ... ... .Ze zijn het bekendst van de hit Iris, die op de soundtrack van de film City of Angels (1998) staat. De Iris was een Europese internationale trein voor de verbinding Brussel - Zürich.De Iris is, net als tegenligger Edelweiss, genoemd naar een plaatselijke bloem.De Gele lis (Iris) was wijdverspreid in de Zenne-vallei waar Brussel in ligt.Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest ge...

INFORMATIE

AUTEUR
The Khing
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Iris.pdf

OMSCHRIJVING

De jaren zestig. Hippies en flowerpower, vrije seks en psychedelica. Protesten en vrijheid. Pop Art.Iris is de eerste Nederlandse strip voor volwassenen. Toekomstvisie en satire tegelijk. Over de thema’s van die tijd, maar misschien nog wel meer... over die van nu!Na vijftig jaar voor het eerst volledig in kleur, zoals de tekenaar het oorspronkelijk voor ogen had. Uitgebreid met een uitbundig geïllustreerd dossier over de jaren zestig en het ontstaan van deze strip.

Wil je het boek lezen?Iris in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur The Khing. Lezen Iris Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN