ICT voor de klas

ICT voor de klas - Gerard Dummer | Tiliboo-afrobeat.com

... jou als docent veel opleveren in je werkzaamheden, voor de student kan het een hoger leerrendement opleveren ... De voor- en nadelen van ICT in het onderwijs | DUB ... . Hoe pas je ICT toe en welke toepassingen zijn er? In dit artikel legt Roald uit waar je het beste kunt beginnen en welke toepassingen hij waarvoor gebruikt. ICT voor de klas is bedoeld voor iedereen die ICT in het basisonderwijs een waardevolle plek wil geven. Het is onmisbaar voor leerkrachten basisonderwijs die handvatten zoeken om concreet met ICT in de klas aan de slag te gaan. ICT voor de klas is bedoeld voor iedereen die ICT in het basisonderwijs een waardevolle plek wil geven. Het ... ICT in de klas | docent van morgen ... . ICT voor de klas is bedoeld voor iedereen die ICT in het basisonderwijs een waardevolle plek wil geven. Het is primair geschreven voor pabostudenten, maar ook geschikt voor leerkrachten basisonderwijs die handvatten zoeken om concreet met ICT in de klas aan de slag te gaa...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerard Dummer
DIMENSIE
7,6 MB
BESTANDSNAAM
ICT voor de klas.pdf

OMSCHRIJVING

ICT voor de klas is bedoeld voor iedereen die ICT in het basisonderwijs een waardevolle plek wil geven. Het is primair geschreven voor pabostudenten, maar ook geschikt voor leerkrachten basisonderwijs die handvatten zoeken om concreet met ICT in de klas aan de slag te gaan. Het boek geeft je een overzicht van het gebruik van ICT in de wereld om ons heen, het effect van ICT op de wereld van de leerlingen en de invloed op het leren. Ruime aandacht is er voor het concrete gebruik van ICT in de les: het gebruik van het digibord, integratie met verschillende vakken en toetsing. Ook geeft het boek handvatten om met mediawijsheid en informatievaardigheden aan de slag te gaan en hoe je leerlingen op maat kunt bedienen. Ook de manier waarop ICT op schoolniveau een rol speelt en hoe je je zelf verder kunt ontwikkelen komen aan bod.

Wil je het boek lezen?ICT voor de klas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerard Dummer. Lezen ICT voor de klas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN