Geen tweede kans

Geen tweede kans - Harlan Coben | Tiliboo-afrobeat.com

...zal geen tweede kans krijgen. Marc kan niet anders dan op het aanbod in gaan, maar bij de uitwisseling van het losgeld gaat er iets vreselijk mis ... CDA-prominent: 'Van Helvert maakt geen schijn van kans ... ... . Met behulp van Rachel, zijn ex-vriendin en ex-FBI-agente, zal Marc alles op alles moeten zetten om ervoor te zorgen dat die eerste kans niet zijn laatste was. Geen tweede kans. Marc Seidman ontwaakt in een ziekenhuis. Hij ligt op de intensive care, zijn hoofd zit in het verband. Twaalf dagen geleden was hij nog een succesvolle chirurg en woonde hij in een mooi huis met een lieve vrouw en hun pasgeboren dochter Tara. Maa ... DA'91: Er is geen tweede kans - Sunieuws ... . Twaalf dagen geleden was hij nog een succesvolle chirurg en woonde hij in een mooi huis met een lieve vrouw en hun pasgeboren dochter Tara. Maar nu ligt hij in een ziekenhuisbed, neergeschoten door een onbekende. Zijn vrouw is dood en Tara is verdwenen. Geschreven bij Geen tweede kans. Aardig om te le...

INFORMATIE

AUTEUR
Harlan Coben
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Geen tweede kans.pdf

OMSCHRIJVING

Marc Seidman ontwaakt op de intensive care met zijn hoofd in het verband. Twaalf dagen geleden was hij nog een succesvolle chirurg en woonde hij in een mooi huis met zijn vrouw en pasgeboren dochter. Nu ligt hij in een ziekenhuisbed, neergeschoten door een onbekende. Zijn vrouw is dood en zijn dochter is verdwenen. Na twee weken meldt de gijzelaar zich: Marc kan zijn dochter terugkrijgen, maar hij mag onder geen beding contact opnemen met de politie. Maar bij de uitwisseling van het losgeld gaat het mis. Marc moet alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat die eerste kans niet zijn laatste was.

Wil je het boek lezen?Geen tweede kans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harlan Coben. Lezen Geen tweede kans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN