Drie

Drie - Manon Ruijters | Tiliboo-afrobeat.com

... Google Drive with a free Google account (for personal use) or G Suite account (for business use) ... iCloud ... . Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Drie is het enige priemgetal dat ook een driehoeksgetal is. Drie is een getal uit de rij van Fibonacci, de rij van Lucas en de rij van Padovan. In de natuurkunde. 3 is het atoomnummer van lithium. In de meeste gevallen wordt een ruimtelijke indeling beschreven in drie dimensies, ook wel X-Y-Z-oriëntatie genoemd. Drie is een buurtschap in de gemeente Ermelo, in de Nederlandse provincie Gelderland, circa 5 k ... 3 (getal) - Wikipedia ... . Drie is een buurtschap in de gemeente Ermelo, in de Nederlandse provincie Gelderland, circa 5 kilometer ten zuidoosten van de plaats Ermelo en 2 km ten westen van het kleine do...

INFORMATIE

AUTEUR
Manon Ruijters
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Drie.pdf

OMSCHRIJVING

Drie 1e druk is een boek van Manon Ruijters uitgegeven bij Vakmedianet Management. ISBN 9789013076981 Het ontwerpen van samenhangende, adequate interventies voor organisatieontwikkeling is een kunst en een kunde. Organisaties ontwikkelen immers voortdurend en losse activiteiten blijken niet meer te volstaan om een organisatie in de juiste richting te krijgen. Het is een zelfstandig vak geworden, met eigen principes, taal en werkwijze die je als professional houvast geven. Het boek DRIE introduceert dat nieuwe vakgebied.DRIE geeft antwoord op onder meer de volgende vragen:- Welke interventies heeft een organisatie nodig om haar ambities te realiseren? - Hoe weet je of een interventie de juiste is? - Zijn verschillende interventies te combineren? Auteurs Manon Ruijters en Ingelien Veldkamp presenteren een model rondom vier aspecten die in elke activiteit een rol spelen: Destinatie, Ruimte, Interventie en Eigenaren (DRIE). Het model combineert inzichten uit verschillende disciplines, zoals organisatieontwikkeling, leren in en van organisaties, organisatie- en veranderkunde en de invloed van ruimte/architectuur en verbindt dit met praktijkervaring. DRIE is geschreven voor iedereen die zich bezighoudt met of geïnteresseerd is in organisatieontwikkeling: interne en externe adviseurs, organisatieontwikkelaars, ontwerpers, HRD'ers, HRM'ers, studenten, begeleiders en anderen die praktisch betrokken zijn bij organisatieontwikkeling.

Wil je het boek lezen?Drie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Manon Ruijters. Lezen Drie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN