De samenleving

De samenleving - John Macionis | Tiliboo-afrobeat.com

...enleving, 14e editie met MyLab NL toegangscode (Paperback) ... Wat is werk en waarom werken mensen? | Mens en Samenleving ... ... . De samenleving, 14e editie met MyLab NL toegangscode 1e druk is een boek van John... Samenleving Onder een samenleving wordt verstaan een groep mensen die samen een half-gesloten systeem vormen en waarbinnen interactie bestaat tussen de leden die van die groep deel uitmaken. Hoewel de mens ook samenleeft met dieren en dingen, staat het netwerk van relaties tussen mensen centraal. Nieuws in de breedste zin van het woord. Achter de Samen ... De samenleving, dat ben jij! - Lesmateriaal - Wikiwijs ... . Nieuws in de breedste zin van het woord. Achter de Samenleving Nieuws in de breedste zin van het woord Menu Spring naar inhoud. Home; ... Onze samenleving heeft nog weinig met vrijheid te maken. Voor iedereen die de vrijheid wil blijven behouden om zélf na te denken en zélf op onderzoek uit te gaan hoe de zaken nu echt in elkaar zitten, ... Een samenleving of gemeenschap is een groep mensen di...

INFORMATIE

AUTEUR
John Macionis
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De samenleving.pdf

OMSCHRIJVING

De samenleving 12e druk is een boek van John Macionis uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789043028882 De samenleving. Kennismaking met de sociologie biedt een toegankelijke inleiding tot het bestuderen van samenlevingen, de veranderingen daarin en de sociologische theorien die erover zijn geformuleerd. Beschrijven, begrijpen en verklaren van de samenleving staan centraal. De situatie in Nederland wordt per onderwerp in een internationaal perspectief geplaatst. Het boek biedt diverse verdiepingsmogelijkheden, zoals wereldkaarten, achtergrondverhalen en zelf-aan-zetvragen, om je te stimuleren na te denken over je eigen omgeving en die van anderen. Het tentamen kan worden voorbereid met behulp van de schematische samenvatting of de meerkeuzevragen aan het eind van elk hoofdstuk. Op de website www.pearsonxtra.nl staat aanvullend en verdiepend studiemateriaal voor studenten, zoals een eText, de begrippentrainer, extra meerkeuze- en essayvragen en een verdiepingsgedeelte met extra informatie over onder andere onderzoek doen en essays schrijven. Voor docenten is er extra lesmateriaal in de vorm van collegesheets en uitwerkingen.De samenleving is bedoeld voor studenten voor wie inzicht in de maatschappij en sociologische processen een belangrijk deel van de opleiding vormt, zoals de hbo-opleidingen MWD, SPH, CMV en Pedagogiek en de universitaire opleidingen Sociologie, Pedagogiek en Criminologie. John Macionis is als professor in de sociologie verbonden aan Kenyon College in Gambier, Ohio, waar hij al bijna dertig jaar sociologie doceert. Bram Peper is als universitair docent sociologie verbonden aan de Faculteit Sociale Wetenschappen van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Joanne van der Leun is verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden als hoogleraar criminologie.

Wil je het boek lezen?De samenleving in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Macionis. Lezen De samenleving Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN