Scheidingsbemiddeling

Scheidingsbemiddeling - D H D Mac Gillavry | Tiliboo-afrobeat.com

...gsbemiddeling draait om het maken van correcte afspraken ... BSL Shop | Scheidingsbemiddeling ... . De bemiddelaar is onpartijdig. Hij geeft (juridische) informatie en begeleidt partners naar een regeling die zij zelf afsluiten en waar beiden achter kunnen staan. Scheidingsbemiddeling. Bemiddeling, ook voor ons? Een scheiding kan een complex gebeuren zijn. Fiscale, juridische en notariële aspecten spelen mee. Het beschikken over de juiste informatie is strikt noodzakelijk. Daarnaast dien je deze informatie te interpreteren en ... De ScheidingsConsulenten - verstandig scheiden ... ... . Daarnaast dien je deze informatie te interpreteren en toe te passen op jullie situatie. Scheidingsbemiddeling met wederzijds respect. Wij kijken niet alleen naar wat wettelijk de rechten en plichten zijn. Het gaat er bij ons om wat jullie nodig hebben en op welke wijze jullie het prettig vinden om het met elkaar te regelen. Officiële website van de ScheidingsConsulenten - sinds 2007 dé referentie voor scheidingsbemiddel...

INFORMATIE

AUTEUR
D H D Mac Gillavry
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Scheidingsbemiddeling.pdf

OMSCHRIJVING

Scheidingsbemiddeling 1e druk is een boek van D.H.D. Mac Gillavry uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031339488 Er wordt door scheidende mensen in toenemende mate gekozen voor bemiddeling. Men is steeds minder geneigd om met behulp van procedures en advocaten het conflict aan te gaan. In plaats daarvan willen partijen meer zelf regelen en onnodige positiebepalingen vermijden. Deze veranderende visie op de juridische conflicthantering zorgt ervoor dat partijen de rechter steeds vaker vragen om tot overeenkomsten te komen in plaats van vonnissen te vellen op gebieden waar conflicten heersen. Steeds meer rechters verwijzen partijen bovendien naar bemiddelaars alvorens tot definitieve uitspraken te willen komen.Dit boek biedt nuttige en praktische handvatten aan de bemiddelaar. De auteur bespreekt toepasbare technieken, strategie n en tactieken en basale attitudes die belangrijk zijn voor een bemiddelaar. Dit alles illustreert hij met praktijkvoorbeelden. Benadrukt wordt echter wel dat niet iedereen bemiddelaar is en dat niet alle problemen oplosbaar zijn, vooral niet wanneer het gemeenschappelijk belang ontbreekt.Het boek is bedoeld voor een ieder die betrokken is bij scheidingsbemiddeling. Daarnaast kan het een nuttig praktijkinstrument zijn voor iedereen die beroepshalve met twee partijen te maken heeft, zoals advocaten, rechters, psychologen, relatietherapeuten, notarissen en raadsmedewerkers bij de kinderbescherming.

Wil je het boek lezen?Scheidingsbemiddeling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D H D Mac Gillavry. Lezen Scheidingsbemiddeling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN