Met de overheid om tafel

Met de overheid om tafel - Dick Allewijn | Tiliboo-afrobeat.com

...overheid om tafel 1e druk is een boek van Dick Allewijn uitgegeven bij Sdu Uitgevers ... Evenementenbouwers gezamenlijk om tafel met overheid ... . ISBN 9789012389976 Dit boek gaat over mediations waarin de overheid partij is. Dick Allewijn beschrijft de bijzondere aspecten van conflicten met de overheid, en biedt mediators aandachtspunten en strategie n om hun taak zo goed mogelijk te vervullen. 'Met de overheid om tafel' door Dick Allewijn - Onze prijs: €28,50 - Direct te downloaden Koop Met de overheid om tafel van Allewijn. Dick met ISBN 9789012389976. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Met d ... bol.com | Met de overheid om tafel | 9789012389976 | Dick ... ... . Dick met ISBN 9789012389976. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Met de overheid om tafel is verschenen in de Mediationreeks. In deze reeks zijn tot nu toe verschenen: • Beroepsvaardigheden en interventiete...

INFORMATIE

AUTEUR
Dick Allewijn
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Met de overheid om tafel.pdf

OMSCHRIJVING

Met de overheid om tafel 1e druk is een boek van Dick Allewijn uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012389976 Dit boek gaat over mediations waarin de overheid partij is. Dick Allewijn beschrijft de bijzondere aspecten van conflicten met de overheid, en biedt mediators aandachtspunten en strategie n om hun taak zo goed mogelijk te vervullen. Hij analyseert de verhoudingen en schetst hoe met toepassing van mediation die verhoudingen kunnen verbeteren. In formele procedures gaat het meestal over de rechtmatigheid van het overheidshandelen. Veel burgers die de strijd tegen de overheid aangaan, zijn aanvankelijk niet met rechtmatigheid bezig, maar met eerlijkheid. Op inhoudsniveau heeft de overheid dikwijls niet zoveel bewegingsruimte. Maar zij kan wel laten zien dat zij de burger eerlijk wil behandelen. De ambtenaren die namens de overheid spreken, vragen in ruil daarvoor vaak terug dat de burger ook eerlijk met hen omgaat, open kaart speelt. In deze tweede druk ligt op de omgangsvormen over en weer meer nadruk dan in de eerste druk. Op het gebied van omgangsvormen kunnen overheid en burger stappen in elkaars richting zetten. Dat past beter bij het karakter van mediation dan een burger die vraagt en een overheid die moet draaien.Dit boek is in de eerste plaats geschreven voor mediators die de overheid aan hun mediationtafel ontvangen. Maar ook anderen kunnen er hun voordeel mee doen: ambtenaren, rechtsbijstandsverleners, bestuurders, en verwijzers naar mediation zoals bestuursrechters, voorzitters van bezwaarcommissies en klachtfunctionarissen. En burgers natuurlijk, die zich ergeren aan de bureaucratische handelwijze van de overheid, en de strijd willen aangaan. Hopelijk kunnen ook zij zien dat er wat te winnen valt bij: ''Fair play aan beide kanten''.

Wil je het boek lezen?Met de overheid om tafel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dick Allewijn. Lezen Met de overheid om tafel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN