Kieperkanje

Kieperkanje - Bonne Ten Kate | Tiliboo-afrobeat.com

...perkanje wordt de balans opgemaakt tussen geluk, potentie, werkprestatie en de glamour van succes ... Vind bonnen tweede wereldoorlog op Marktplaats - juni 2020 ... . Het behelst bijtend cynisme, overspannen verwachtingen en een verpletterende realiteit. Men zou het een 'Bildungsroman' van de 'lost generation'' kunnen noemen. De roman Kieperkanje beschrijft de noodlottige ondergang van een affectieve relatie, en tevens de teloorgang van de creatieve potentie van de hoofdpersoon Benjamin Matka. Het drama van de protagonist - fotograaf en beeldend kunstenaar - verbeeldt tevens het echec va ... Bonne ten Kate | Kieperkanje | ISBN 9789057861468 ... . Het drama van de protagonist - fotograaf en beeldend kunstenaar - verbeeldt tevens het echec van de ideologische waarden die onder het puin van de Tweede Wereldoorlog en onder het afval van onze welvaartstaat zijn bedolven. Bestel Kieperkanje van Bonne ten Kate. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd In Kieperkanje wordt de balans opgemaakt tussen gelu...

INFORMATIE

AUTEUR
Bonne Ten Kate
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Kieperkanje.pdf

OMSCHRIJVING

De roman Kieperkanje beschrijft de noodlottige ondergang van een affectieve relatie, en tevens de teloorgang van de creatieve potentie van de hoofdpersoon Benjamin Matka. Het drama van de protagonist - fotograaf en beeldend kunstenaar - verbeeldt tevens het echec van de ideologische waarden die onder het puin van de Tweede Wereldoorlog en onder het afval van onze welvaartstaat zijn bedolven. In Kieperkanje wordt de balans opgemaakt tussen geluk, potentie, werkprestatie en de glamour van succes. Het behelst bijtend cynisme, overspannen verwachtingen en een verpletterende realiteit.Men zou het een 'Bildungsroman' van de 'lost generation'' kunnen noemen.

Wil je het boek lezen?Kieperkanje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bonne Ten Kate. Lezen Kieperkanje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN