Je hand op mijn schouder

Je hand op mijn schouder - Dominique Deseure | Tiliboo-afrobeat.com

...m om mijn schouder mis ik nog het meest Hoelang'k ook zal leven Vergeten doe ik niet Liefde is delen Ook in hoop en verdriet En net als ik dacht Er alleen voor te staan Gaf die arm om mijn ... Je hand op mijn schouder — Boek — Sociaal.Net ... ... In 'Je hand op mijn schouder' spreekt ervaringsdeskundige Dominique Deseure over de zorg die zij als persoon met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) als nuttig heeft ervaren. Maar ook over de zorg die met de beste bedoelingen het averechtse effect had. Ze geeft tien tips voor het omgaan met mensen met NAH. Beste Beatrijs, De leidinggevende op mijn werk legt vaak even zijn hand op mijn schouder of op die van andere collega's. Zoals je da ... bol.com | Je hand op mijn schouder | 9789085750604 ... ... . Ze geeft tien tips voor het omgaan met mensen met NAH. Beste Beatrijs, De leidinggevende op mijn werk legt vaak even zijn hand op mijn schouder of op die van andere collega's. Zoals je dat wel eens ziet bij politici of zakenmensen onder elkaar ... Je hand op mijn schouder 1e druk is een boek van Dominique Deseure uitgegeven bij Cyclus-Garant P/A Maklu B.V.. ISBN 9789085750604 Aangezien het brein de kern van ons 'zijn' is, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Dominique Deseure
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Je hand op mijn schouder.pdf

OMSCHRIJVING

Aangezien het brein de kern van ons 'zijn' is, kan een breinkwetsuur heel ingrijpende gevolgen hebben. Niet alle gevolgen zijn duidelijk zichtbaar voor de buitenwereld en voor de mensen in de omgeving van de patiënt. Alleen wie zelf een hersenletsel heeft, weet echt hoe het is.De auteur illustreert met voorbeelden hoe het voelt om met een gekwetst brein te leven in een maatschappij die patiënten vaak niet begrijpt en/of verkeerd beoordeelt. Leven met een gekwetst brein kost veel inspanning en vraagt veel aanpassingen. Daarnaast wil ze professionele zorgverleners en mantelzorgers inzicht geven in wat wel en niet werkt en geeft ze tips die het leven met een gekwetst brein makkelijker kunnen maken. Goede zorg kan een groot verschil maken in het leven van de patiënt en er mee voor zorgen dat de kwaliteitstijd die de patiënt op een dag nog heeft, niet verloren gaat aan nodeloze gevechten. Revalidatie stopt niet bij het verlaten van het ziekenhuis en moet doorgaan tot de patiënt weer een nieuw, zinvol en voldoening gevend leven heeft uitgebouwd.Uit de inhoud:InhoudsopgaveInleidingOver de auteur(s):Dominique Deseure werkte jarenlang in het onderwijs: eerst als leerkracht en vervolgens als zorgcoördinator, beleidsmedewerker en directeur van een basisschool.

Wil je het boek lezen?Je hand op mijn schouder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dominique Deseure. Lezen Je hand op mijn schouder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN