Hoop... Vanuit het hart van het paard

Hoop... Vanuit het hart van het paard - Kathy Pike | Tiliboo-afrobeat.com

...anuit het hart van een paard - beschrijft het gevoel van eenheid ... Home | Alles puur paard ... . annaninja-19 februari 2012; Toegankelijk Inspirerend Verrassend Mooie verhalen waarin ... Kathy Pike verkent en beschrijft in dit boek de band die mogelijk is tussen mensen en paarden. Ieder hoofdstuk biedt een levensles over vertrouwen op je instincten, het eerlijk omgaan met emoties, helder communiceren en het loslaten van negatieve Aan de hand van ontroerende verhalen wordt langzaam duidelijk welke belangrijke rol paarden kunnen spelen bij spirituele ontwikkeling en het vinden van een diepere verbinding met jezelf, met anderen en met de natuur.Zo maakt het paard Hoop het verschil tussen hoop en geloof duid ... Hart - Paarden-encyclopedie ... .Zo maakt het paard Hoop het verschil tussen hoop en geloof duidelijk; roept een mishandeld paard bij de auteur herinneringen op die ze daardoor kan verwerken, en helpt een paard ... Bestel veilig: Hoop... van...

INFORMATIE

AUTEUR
Kathy Pike
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoop... Vanuit het hart van het paard.pdf

OMSCHRIJVING

De MIND BODY METHODE helpt mensen de signalen van hun lichaam op te merken, en daardoor beter te aarden en oude trauma's te ontdekken en op te ruimen.Door het paard als leraar toe te voegen (Equine Facilitated Learning), blijkt de methode nog succesvoller. Paarden zijn absolute meesters in het lezen van de werkelijke bedoelingen van mensen, omdat hun leven afhangt van hun vermogen hun omgeving juist te interpreteren. Een paard scant de mens en geeft vervolgens precies aan wat er gebeurt in diens lichaam. Het laat zich niet afleiden door de schijn die mensen proberen te creëren. Door naar het paard 'te luisteren' kan de mens heel snel tot diepe inzichten komen.Dit vermogen van het paard heeft een grote impact op de relatie tussen mens en paard. Mensen die leren om naar hun paard 'te luisteren' kunnen daardoor hun communicatie en onderlinge relatie op veel manieren verbeteren en verdiepen.Ieder hoofdstuk biedt een levensles over vertrouwen op je instincten, het eerlijk omgaan met emoties, helder communiceren en het loslaten van negatieve gedachten. Aan de hand van ontroerende verhalen wordt langzaam duidelijk welke belangrijke rol paarden kunnen spelen bij spirituele ontwikkeling en het vinden van een diepere verbinding met jezelf, met anderen en met de natuur.Zo maakt het paard Hoop het verschil tussen hoop en geloof duidelijk; roept een mishandeld paard bij de auteur herinneringen op die ze daardoor kan verwerken, en helpt een paard een jonge hoopvolle Olympische amazone zichzelf te herontdekken en haar eigenwaarde te hervinden.

Wil je het boek lezen?Hoop... Vanuit het hart van het paard in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kathy Pike. Lezen Hoop... Vanuit het hart van het paard Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN