Handboek ondernemingsplan

Handboek ondernemingsplan - Aldert Dreimüller | Tiliboo-afrobeat.com

...ek Ondernemingsplan' door Aldert Dreimüller, Wouter Dreimüller - Onze prijs: €46,90 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis Handboek ondernemingsplan 2e druk is een boek van Aldert Dreimüller uitgegeven bij Academic Service ... Studystore | Handboek ondernemingsplan opstellen en ... ... . ISBN 9789039526835 Vandaag de dag is het hebben van een goed idee niet meer genoeg voor een succesvol bedrijf. Handboek Ondernemingsplan - Aldert Dreimüller, Wouter Dreimüller. paperback | Nederlands | 220 blz. | 2012. U leert stapsgewijs een onderneming te starten, renoveren of opnieuw uit te vinden, vanuit een goed doortimmerde strategie, ondernemingsplan en daarop aansluitende bedrijfsinformatie en... vijfde versie l ... Handboek ondernemingsplan, Aldert Dreimüller - Paperback ... ... . paperback | Nederlands | 220 blz. | 2012. U leert stapsgewijs een onderneming te starten, renoveren of opnieuw uit te vinden, vanuit een goed doortimmerde strategie, ondernemingsplan en daarop aansluitende bedrijfsinformatie en... vijfde versie ligt er een geactualiseerd handboek, dat op een aantal onderdelen...

INFORMATIE

AUTEUR
Aldert Dreimüller
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Handboek ondernemingsplan.pdf

OMSCHRIJVING

Handboek ondernemingsplan 2e druk is een boek van Aldert Dreimüller uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789039526835 Vandaag de dag is het hebben van een goed idee niet meer genoeg voor een succesvol bedrijf. Klanten komen, maar blijven niet, want de ontwikkelingen staan niet stil en concurrenten genoeg die volop werken aan innovatie en productontwikkeling. Om dit te doorbreken is er, naast kennis van het product, kennis nodig van hoe je een gezond bedrijf start èn in de lucht houdt. Een ondernemingsplan helpt om richting te geven aan startende bedrijven en om een koersverandering te bewerkstelligen van bestaande bedrijven.Alleen het opstellen van een ondernemingsplan is dan niet meer voldoende. Het waarom van de verandering en de nieuwe koers moet worden uitgelegd en getoond. Alleen dan ontstaat er een gedragen ondernemingsplan dat gevolgd wordt door alle medewerkers.Het Handboek Ondernemingsplan gaat specifiek in op deze combinaties. Stappenplannen helpen de lezer:de strategie op te stellen,te bepalen hoe de uitvoering gemeten en bijgestuurd kan worden,jaarplannen te maken, ende inrichting van het bedrijf daarop af te stemmen.Handboek Ondernemingsplan stelt praktische en direct toepasbare kennis en eenvoudige hulpmiddelen beschikbaar aan het management van bedrijven, startende ondernemers en studenten. De modernste managementinstrumenten zijn in dit boek met elkaar en met de praktijk verweven. Hierdoor leert u stapsgewijs een onderneming te starten, renoveren of opnieuw uit te vinden, vanuit een goed doortimmerde strategie, ondernemingsplan en daarop aansluitende bedrijfsinformatie en bedrijfsvoering.Bij het boek hoort een schat aan online materiaal, waaronder een groot aantal checklists,stappenplannen en sjablonen.Over de auteursDr. Ir. Aldert P. Dreimuller is directeur van roAg (Rotterdamse Organisatie Advies Groep. Hij is actief als adviseur en interimmanager op strategisch niveau in de bouwnijverheid. Hij publiceert regelmatig in diverse vakbladen, verzorgt lezingen en cursussen en doceert.Ing. Wouter J. Dreimüller MA is adviseur bij ARCADIS Nederland waar hij acteert op het raakvlak van vastgoed, proces en organisatie. Hij gebruikt de methode uit dit boek in zijn praktijk en paste hem toe bij studieopdrachten om een ondernemingsplan op te stellen.

Wil je het boek lezen?Handboek ondernemingsplan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aldert Dreimüller. Lezen Handboek ondernemingsplan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN