Handboek marketing en communicatie voor scholen

Handboek marketing en communicatie voor scholen - S. Scholten | Tiliboo-afrobeat.com

...dboek marketing en communicatie voor scholen gaat in op het belang van een goede profilering voor scholen en de rol die externe en interne communicatie hierbij kan spelen ... Studers | Handboek Social media marketing, Petersen ... ... . Ook bespreken de auteurs de verschillende mogelijkheden en instrumenten die scholen hierbij ter beschikking staan. Het Handboek marketing en communicatie voor scholen gaat in op het belang van een goede profilering voor scholen en de rol die externe en interne communicatie hierbij kan spelen. Ook bespreken de auteurs de verschillende mogelijkheden en instrumenten die scholen hierbij ter beschikking staan. In het boek vindt u voorbeelden en praktische tips wa ... Handboek marketing en communicatie voor scholen - S ... ... . Ook bespreken de auteurs de verschillende mogelijkheden en instrumenten die scholen hierbij ter beschikking staan. In het boek vindt u voorbeelden en praktische tips waar u op uw school vandaag nog mee aan de slag kunt. Het Handboek marketing en communicatie voor scholen gaat in op het belang van een goede profilering voor scholen en de rol die externe en interne communica...

INFORMATIE

AUTEUR
S. Scholten
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek marketing en communicatie voor scholen.pdf

OMSCHRIJVING

Het Handboek marketing en communicatie voor scholen gaat in op het belang van een goede profilering voor scholen en de rol die externe en interne communicatie hierbij kan spelen. Ook bespreken de auteurs de verschillende mogelijkheden en instrumenten die scholen hierbij ter beschikking staan. In het boek vindt u voorbeelden en praktische tips waar de school vandaag nog mee aan de slag kan.De publicatie is een praktisch handboek voor managers en onderwijsgevenden die zich bezig houden met de profilering van de school. Het geeft handvatten om ervoor te zorgen dat de communicatie met leerlingen, ouders en de omgeving van de school goed verloopt.

Wil je het boek lezen?Handboek marketing en communicatie voor scholen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Scholten. Lezen Handboek marketing en communicatie voor scholen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN