De Magie Van Het Woord

De Magie Van Het Woord - Mel Odom | Tiliboo-afrobeat.com

...e Van Het Woord (Onbekende bindwijze). Ooit streed de halfling Edgewick Lichtmaker - Wick voor zijn vrienden - zij aan zij met Taurak Bleiz tegen ... Magische rituelen - Plazilla.com ... ... De magie van het woord | ISBN 9789024556243 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Magie of toverij is de vermeende kunst van het manipuleren van de werkelijkheid met behulp van speciale objecten, spreuken en rituelen op basis van verborgen krachten. Mensen die in magie geloven, zijn ervan overtuigd dat het een oplossing biedt voor problemen met bijvoorbeeld vruchtbaarheid, gezondheid, veili ... De magie van het woord - Mediatic ... . Mensen die in magie geloven, zijn ervan overtuigd dat het een oplossing biedt voor problemen met bijvoorbeeld vruchtbaarheid, gezondheid, veiligheid en het liefdesleven en dat het meer controle geeft over de natuur en het ... Het woord magiër is afkomstig van Magi (Chaldeeuws Mag), de naam die de Grieken gaven aan de priesters van de Meden.Mogelijk is het woord ook verwant met...

INFORMATIE

AUTEUR
Mel Odom
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Magie Van Het Woord.pdf

OMSCHRIJVING

Ooit streed de halfling Edgewick Lichtmaker - Wick voor zijn vrienden - zij aan zij met Taurak Bleiz tegen de giftige pestpadden van Donsidans, zoals iedereen weet het verblijf van de trollenkoning. Met CarradMuzzyl beklom hij de Muil van de Menseneter, op zoek naar de Schedel der Wijzen. Nu slijt Wick zijn dagen als bibliothecaris van de Veste van Wereldwijsheid van Nevelveen, aan de voet van de Bikkelbergen, de laatste plaats op aarde waar de monsters van Onwetendheid, Bijgeloof en Onlogica niet kunnen komen. Aan Wicks voortkabbelende en door niets verstoorde rustige bestaan komt onverwacht een eind als hij bij het afleveren van een boek in het havenkwartier door onvoorziene omstandigheden in handen van piraten valt. Na een reeks avontuurlijke omzwervingen - Wick wordt als slaaf verkocht en weer vrijgekocht door een roverhoofdman - vindt Wick in de Stad der Gehangen Elf vier boeken, geschreven in de taal van de elfen, die hij met zijn leven bewaakt, met de bedoeling ze ongeschonden naar de Veste van Wereldwijsheid te brengen. Of dat zal lukken, dat is een vraag die lang onbeantwoord blijft.

Wil je het boek lezen?De Magie Van Het Woord in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mel Odom. Lezen De Magie Van Het Woord Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN