De Jaren '50

De Jaren '50 - Jack Botermans | Tiliboo-afrobeat.com

...nd heeft in de jaren vijftig van de 20e eeuw een bijzondere periode beleefd ... 5 kenmerken van een jaren '50 interieur - Interieur van Nu ... . Na de Tweede Wereldoorlog kwam eerst een periode van herstel. Het land moest weer worden opgebouwd, hetgeen lukte met hulp uit onder andere de Verenigde Staten in de vorm van het Marshallplan.De mensen die ongeschonden dan wel geschonden uit de oorlog gekomen waren, begonnen de toekomst weer met optimisme ... De Amerikaanse microbioloog Arthur Nobile weet begin jaren '50 het bijnierschorshormoon Prednison te isoleren. In 1955 komt het als geneesmiddel op de markt tegen auto-immuunziekten en ... Dit zijn uw favoriete hits van de jaren 50 | PlusOnline ... . In 1955 komt het als geneesmiddel op de markt tegen auto-immuunziekten en andere aandoeningen. Jaren ' 50 heren dresscode. De herenmode in de jaren '50 was grotendeels gelijk aan die van voor de oorlog. Mannen droegen nog altijd een driedelige kostuum en probeerden met name buitenshuis keurig voor de dag te komen. Vrijetijdskleding. Gedurende de jaren '50 ontstond er echter meer rui...

INFORMATIE

AUTEUR
Jack Botermans
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Jaren '50.pdf

OMSCHRIJVING

Het alledaagse leven van Nederlanders in de jaren vijftig, vastgelegd in honderden afbeeldingen. Met veel historisch fotomateriaal. Met illustraties van een enorme hoeveelheid voorwerpen uit die tijd: speelgoed, keukengerei, voedingsmiddelen, auto's, advertenties, damesbladen, strips, kinderboeken, huisraad, mode, muziek, radio, rookwaar, snoep, enzovoort, enzovoort.En met vele bekende merken en namen: Sunlightzeep, Kwatta-chocolade, Elizabeth Bas-sigaren, Schuco-autootjes, Trix-treintjes, Bazooka-plaatjes, Camping Bakkum, Biggles, Cissy van Marxvelt, Dick Bos, Piet Marée, Berini-brommer, de ULO enzovoort.

Wil je het boek lezen?De Jaren '50 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jack Botermans. Lezen De Jaren '50 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN