Dans Van Woorden

Dans Van Woorden - Harriet G. Lerner | Tiliboo-afrobeat.com

... andere vragen worden door Harriet Lerner in DANS VAN WOORDEN beantwoord ... Eerst zien dan woorden leren - Taalontwikkeling Spellen ... ... . Zij laat zien dat assertiviteitstrainingen en communicatietechnieken maar een beperkt resultaat hebben. Minstens zo belangrijk is het om een goed en oprecht beeld te hebben van jezelf en je relatie, van de waarden die je hoogacht en de verwachtingen die je koestert. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor ... Dans - 11 definities - Encyclo ... . Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Meer woorden die rijmen op dans i Onderstaande woorden rijmen ook op dans , maar minder goed dan de vetgedrukte woorden bovenaan. Kijk vooral ook onder aan de lijst voor meer rijm op dans : daar staat meestal een aantal uitdrukkingen en die kunnen een gedicht, lied of vers een onverwacht, s...

INFORMATIE

AUTEUR
Harriet G. Lerner
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Dans Van Woorden.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe uiten we ons in de moeilijkste en pijnlijkste gesprekken? Hoe houden we het gesprek gaande, ook wanneer het op een dood spoor lijkt te zitten? Hoe bewaar je je gezicht en je waardigheid in zulke emotionele situaties? Hoe vind je je eigen stem?Deze en andere vragen worden door Harriet Lerner in DANS VAN WOORDEN beantwoord. Zij laat zien dat assertiviteitstrainingen en communicatietechnieken maar een beperkt resultaat hebben. Minstens zo belangrijk is het om een goed en oprecht beeld te hebben van jezelf en je relatie, van de waarden die je hoogacht en de verwachtingen die je koestert. Aan de hand van voorbeelden uit haar eigen therapeutische praktijk en uit haar persoonlijk leven - waaronder een prachtig en ontroerend portret van haar vader - maakt Lerner duidelijk wat het betekent om een eigen, authentieke stem te hebben. Met wijsheid en humor wijst ze de weg naar beter communiceren over emoties.

Wil je het boek lezen?Dans Van Woorden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harriet G. Lerner. Lezen Dans Van Woorden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN