Consumentenpsychologie

Consumentenpsychologie - Guido Valkeneers | Tiliboo-afrobeat.com

...atrick Wessels en blog hier over consumentenpsychologie ... Consumenten psychologie - - HoGent - StudeerSnel ... . Ik selecteer nieuwsberichten, wetenschappelijke artikelen en opvallende verschijningen, om daar vanuit de consumentenpsychologie dieper op in te gaan. Consumentenpsychologie Consumentenpsychologie is een nieuwe tak in de marketingbranche, waarbij de nadruk wordt gelegd op de psyche van de consumenten. In de consumentenpsychologie draait het om het inzetten van psychologische beïnvloedingstechnieken om marketinguitingen effectiever te maken. Consumentenpsychologie. De basis biedt een praktische ... Conversie-optimalisatie van websites met ... ... . Consumentenpsychologie. De basis biedt een praktische en diepgaande introductie in de studie van het consumentengedrag. Dat gedrag kan bestaan uit informatieverwerking, over producten en diensten, het beslissingsproces, het aankoopgedrag en het gebruik en afdanken van producten. Het boek richt zich voornameli...

INFORMATIE

AUTEUR
Guido Valkeneers
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Consumentenpsychologie.pdf

OMSCHRIJVING

Wat drijft de consument om bepaalde producten te kopen en andere niet? In welkemate spelen rationaliteit en emoties daarbij een rol? Welke invloed hebben persoonlijkheiden levensstijl van de consument op het koopgedrag? Hoe beïnvloeden consumentenelkaar? Welke impact heeft cultuur op het consumentengedrag? Hoe kunneninnovatieve producten verspreid worden? Dat is een greep uit de vele vragen die in dithandboek aan bod komen.Consumentenpsychologie. De basis biedt een praktische en diepgaande introductiein de studie van het consumentengedrag. Dat gedrag kan bestaan uit informatieverwerking,over producten en diensten, het beslissingsproces, het aankoopgedrag enhet gebruik en afdanken van producten. Het boek richt zich voornamelijk tot studentenvan bacheloropleidingen in de gedragswetenschappen en economisch georiënteerderichtingen. Het biedt marketeers, psychologen en andere professionals de nodigeinzichten om het gedrag van consumenten te begrijpen. Die inzichten winnen in hetkader van een stijgende aandacht voor klantentevredenheid steeds meer aan belang.Ook voor de overheid is het interessant om te weten hoe het consumentengedrag in eenwenselijke richting kan worden gestuurd. Ten slotte kunnen consumenten op basis vande studie van dit boek hun gedrag beter begrijpen.Guido Valkeneers is master in de psychologie en in de economie. Hij doceerdedecennialang consumentenpsychologie aan de Thomas More Hogeschool Mechelen -Antwerpen. Hij is auteur van meerdere succesvolle handboeken die gebruikt wordenin de bacheloropleidingen voor de gedragswetenschappen en in economisch gerichteopleidingen.

Wil je het boek lezen?Consumentenpsychologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guido Valkeneers. Lezen Consumentenpsychologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN