Boerenwijsheid

Boerenwijsheid - Anselm Grün | Tiliboo-afrobeat.com

... de officiële homepagina van Boerenwijsheid ... boerenwijsheid - Vertaling Nederlands-Spaans ... . Boerenwijsheid is een onderneming, opgericht door zes studenten die de agrarische sector een warm hart toedragen. Boerenwijsheid wil de sector promoten door het ontwikkelen van een agrarische verjaardagskalender. Boerenwijsheid 'Boerenwijsheid! (bestaat die nog? )' Dit praktische boek is geschreven door René Jochems en prikkelt een ieder die, hetzij bedrijfsmatig of anderzijds, met planten en dieren werkt, om de natuur (terug) uit te nodigen in het dagelijkse werk. Boerenwijsheid (Hardcover). Een verzamelin ... Boerenwijsheid - Geldofcs ... . Boerenwijsheid (Hardcover). Een verzameling boerenwijsheden, voorzien van prachtige knip-kunst-voorstellingen, gemaakt door Greetje C.J. Beekman.Als op... Boerenwijsheden (Hardcover). Boerenwijsheden 1e druk is een boek van Tjeerd Boer uitgegeven bij Komma,...

INFORMATIE

AUTEUR
Anselm Grün
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Boerenwijsheid.pdf

OMSCHRIJVING

De benedictijner monnik Anselm Grün is nauw betrokken geweest bij de hervorming van zijn kloosterboerderij tot een CO2-neutrale, duurzame onderneming. In dit boek zet hij zijn visie op de combinatie van landbouw, zingeving en spiritualiteit uiteen.

Wil je het boek lezen?Boerenwijsheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anselm Grün. Lezen Boerenwijsheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN