Van alles wat meenemen

Van alles wat meenemen - Mutant, Bureau Voor Kwaliteit In Methodiek En Management | Tiliboo-afrobeat.com

...s wat meenemen Heruitgavee druk is een boek van Mutant, Bureau Voor Kwaliteit In Methodiek En Management uitgegeven bij Coutinho ... Boekwinkeltjes.nl - Van alles wat meenemen / diversiteit ... ... . ISBN 9789046902233 Het is sowieso een hartstikke multiculturele samenleving geworden. Ik denk dat onze kinderen van alles wat moeten meenemen. Hoe voeden ouders in Nederland hun kinderen op? Bestel 'Van alles wat meenemen' vanaf € 24.00 Geen verzendkosten boven de € 20,- Snel geleverd Studentenkorting Geschreven bij Van Alles Wat Meenemen. Het boek maakt op volgens mij pijnlijke wijze duidelijk dat en op welke manier het (voortgezet) onderwijs in Nederland, vooral ... Vind van alles wat meenemen op Marktplaats - juni 2020 ... . Het boek maakt op volgens mij pijnlijke wijze duidelijk dat en op welke manier het (voortgezet) onderwijs in Nederland, vooral in de stad, aan het veranderen is. Docenten staan op een heel andere manier in de klas dan een aantal jaar ...

INFORMATIE

AUTEUR
Mutant, Bureau Voor Kwaliteit In Methodiek En Management
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Van alles wat meenemen.pdf

OMSCHRIJVING

Van alles wat meenemen Heruitgavee druk is een boek van Mutant, Bureau Voor Kwaliteit In Methodiek En Management uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046902233 Het is sowieso een hartstikke multiculturele samenleving geworden. Ik denk dat onze kinderen van alles wat moeten meenemen.Hoe voeden ouders in Nederland hun kinderen op? Die vraag wordt steeds vaker gesteld: bij problemen met jongeren komt steevast de opvoeding (of het gebrek daaraan) naar voren. Tegelijkertijd is het antwoord steeds minder eenduidig. Onze samenleving kent een grote diversiteit aan opvoedingsstijlen en van elke stijl leren we en nemen we iets mee.Dit boek maakt de resultaten van wetenschappelijk onderzoek naar opvoedingsstijlen toegankelijk voor (toekomstige) beroepskrachten in het pedagogisch vakgebied. Gegevens over opvoeden en wat ouders daarmee willen bereiken worden in een cultureel-maatschappelijk kader geplaatst, zodat de lezer inzicht krijgt in de verschillende bevolkingsgroepen en in de diversiteit b nnen deze groepen. Hierbij wordt de opvoeding binnen autochtone Nederlandse gezinnen vergeleken met de opvoeding binnen van oorsprong Turkse, Marokkaanse, Antilliaanse, Chinese, Surinaams-Creoolse en vluchtelingengezinnen.Aan het eind van ieder hoofdstuk staan vragen en opdrachten, waarmee de lezer de inhoud steeds aan zijn eigen normen en waarden toetst. Daarnaast bevat ieder hoofdstuk portretten van succesvolle pedagogische professionals, waarin zij vertellen hoe zij in hun werk omgaan met de diversiteit in opvoedingsstijlen.Anke van Keulen is partner in bureau MUTANT en ontwikkelaar en trainer op pedagogisch gebied. Zij publiceerde over uiteenlopende thema's. Annemiek van Beurden is clustermanager bij Kindercentra Midden Nederland Kind & Co en freelance trainer en auteur. Trees Pels is bijzonder hoogleraar Opvoeden in de multi-etnische stad aan de VU en senior onderzoeker bij het Verwey-Jonker Instituut en stond aan de wieg van veel van het besproken onderzoek.

Wil je het boek lezen?Van alles wat meenemen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mutant, Bureau Voor Kwaliteit In Methodiek En Management. Lezen Van alles wat meenemen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN