Routegids mountainbike Nederland / druk Heruitgave

Routegids mountainbike Nederland / druk Heruitgave - Sjiva Janssen | Tiliboo-afrobeat.com

...ds mountainbike Nederland / druk Heruitgave (Paperback) ... PDF Boek Douwe Dabbert 14 - Op het spoor van kwade zaken ... . Omdat het aantal mountainbikeroutes in Nederland gestaag toeneemt, is de gids uitgebreid... Routegids mountainbike Nederland / druk Heruitgave (Paperback). Omdat het aantal mountainbikeroutes in Nederland gestaag toeneemt, is de gids uitgebreid... INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 3,48 MB BESTANDSNAAM Routegids mountainbike Nederland / druk Heruitgave.pdf PUBLICEER DATUM juli 2008 SCHRIJVER Sjiva Janssen ... Welkom op deze website MTBroutes.nl ... .pdf PUBLICEER DATUM juli 2008 SCHRIJVER Sjiva Janssen Routegids mountainbike Nederland / druk Heruitgave. Auteur:Sjiva Janssen Nederlands; 152 pagina's; ANWB Media; juli 2008; Samenvatting. Omdat het aantal mountainbikeroutes in Nederland gestaag toeneemt, is de gids uitgebreid va...

INFORMATIE

AUTEUR
Sjiva Janssen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Routegids mountainbike Nederland / druk Heruitgave.pdf

OMSCHRIJVING

Omdat het aantal mountainbikeroutes in Nederland gestaag toeneemt, is de gids uitgebreid van 74 naar 87 routes. Vrijwel elke route in Nederland is opgenomen en ze zijn allemaal bewegwijzerd. De oude routes zijn herzien. Ook nu weer zijn alle provincies vertegenwoordigd.Deze gids blijft daarmee het standaardwerk voor zowel de fanatieke MTB-er als de recreant. Veel routes zijn bedacht door specialisten; die weten immers wat de mountainbikeliefhebber wil. De routes zijn in samenwerking met landeigenaren en terreinbeheerders aangelegd. Er zitten niet alleen pittige routes bij, maar ook eenvoudige. Elke route heeft een overzichtelijk kaartje en praktische informatie, zoals lengte en moeilijkheidsgraad. In de gids lees je ook het een en ander over rijtechniek, gedragsregels en onderhoud.Routegids Mountainbike Nederland is gemaakt in samenwerking met het tijdschrift Fiets.

Wil je het boek lezen?Routegids mountainbike Nederland / druk Heruitgave in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sjiva Janssen. Lezen Routegids mountainbike Nederland / druk Heruitgave Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN