Offertes schrijven die scoren

Offertes schrijven die scoren - Mariët Hermans | Tiliboo-afrobeat.com

...ertes schrijven die scoren' laat de auteur zien hoe je offertes schrijft die zich onderscheiden van die van de concurrenten ... Offertes schrijven die scoren door Mariet Hermans ... . Het accent ligt daarbij op maatwerkoffertes voor diensten en producten. Offertes worden in dit boek in de bredere context van het commerciële traject geplaatst. Bestel 'Offertes schrijven die scoren' vanaf € 23.50 Geen verzendkosten boven de € 20,- Snel geleverd Studentenkorting In 'Offertes schrijven die scoren' laat de auteur zien hoe je offertes schrijft die zich onderscheiden van die van de concurrenten. Het accent ligt daarbij op maatwerkoffertes voor diensten en producten. Offertes worden in dit boek in de bredere context ... Mariet Hermans | Offertes schrijven die scoren ... . Het accent ligt daarbij op maatwerkoffertes voor diensten en producten. Offertes worden in dit boek in de bredere context van het commerci le traject geplaatst. In Offertes schrijven die scoren laat de auteur zien hoe je offertes schrijft die z...

INFORMATIE

AUTEUR
Mariët Hermans
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Offertes schrijven die scoren.pdf

OMSCHRIJVING

Offertes schrijven die scoren 2e druk is een boek van Mari t Hermans uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046903643 Ondernemers zijn voortdurend bezig om opdrachten binnen te halen. Een belangrijk middel daarbij is een wervende offerte. Hoe kun je een offerte zo schrijven dat een klant jou de opdracht gunt?In 'Offertes schrijven die scoren' laat de auteur zien hoe je offertes schrijft die zich onderscheiden van die van de concurrenten. Het accent ligt daarbij op maatwerkoffertes voor diensten en producten. Offertes worden in dit boek in de bredere context van het commerci le traject geplaatst. Elk hoofdstuk bevat leerdoelen, veel voorbeelden en opdrachten om te toetsen of de stof begrepen is. De uitwerking van deze opdrachten is achter in het boek te vinden.Dit boek is bedoeld voor iedereen die wervende offertes wil schrijven. Dat kunnen studenten zijn die een opleiding volgen in een commerci le richting, maar ook professionals.Mari t Hermans was jarenlang verbonden aan trainings- en adviesbureau Boertiengroep. Tegenwoordig is zij zelfstandig trainer-adviseur bedrijfscommunicatie in haar eigen bedrijf Mari t Hermans - Tekst en Training (www.mariethermans.nl).

Wil je het boek lezen?Offertes schrijven die scoren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mariët Hermans. Lezen Offertes schrijven die scoren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN