Mijnheer Albert

Mijnheer Albert - Frank Vermeulen | Tiliboo-afrobeat.com

...er Albert is het verhaal van de relativiteitstheorie Eenmalige goedkope herdruk, met een nieuw omslag! Hoe sneller je rijdt, hoe korter je wagen wordt ... Albert Mijnheer | SchoolBANK.nl - vind je oude klasgenoten ... ... . Bovendien word je ook minder snel oud als je sneller rijdt. En je wordt zelfs dunner. Albert Mijnheer is lid van Facebook. Word lid van Facebook om met Albert Mijnheer en anderen in contact te komen. Facebook geeft mensen de kans om te delen en maakt de wereld toegankelijker. Mijnheer Albert (Paperback). Einsteinjaar 2005: 100 jaar relativiteitstheorieEen intellectueel avontuurFysica met een vleugje... Bekijk de profielen ... Albert Vermeersch - Wikipedia ... . Mijnheer Albert (Paperback). Einsteinjaar 2005: 100 jaar relativiteitstheorieEen intellectueel avontuurFysica met een vleugje... Bekijk de profielen van mensen met de naam Albert Mijnheer. Word lid van Facebook om in contact te komen met Albert Mijnheer en anderen die je mogelijk... Er zijn nog geen condoleanceber...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank Vermeulen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Mijnheer Albert.pdf

OMSCHRIJVING

Einsteinjaar 2005: 100 jaar relativiteitstheorieEen intellectueel avontuurFysica met een vleugje wetenschapsfilosofieMijnheer Albert is het verhaal van de relativiteitstheorieEenmalige goedkope herdruk, met een nieuw omslag!Hoe sneller je rijdt, hoe korter je wagen wordt. Bovendien word je ook minder snel oud als je sneller rijdt. En je wordt zelfs dunner. Maar wel zwaarder...Wat gebeurt er als je Mijnheer Albert leest?Je ontdekt samen met Esther dat de relativiteitstheorie van Einstein een intellectueel avontuur kan zijn. De Oude Grieken, Maxwell, Galileo Galilei, Doppler, een denkbeeldige waarnemer en vele anderen figureren in dit alomvattende verhaal van de relativiteitstheorie.

Wil je het boek lezen?Mijnheer Albert in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Vermeulen. Lezen Mijnheer Albert Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN