INDISCHE ZEILTOCHT

INDISCHE ZEILTOCHT - Tim Severin | Tiliboo-afrobeat.com

...e zeiltocht is zowel een zeilavontuur als een zoektocht: een reis langs de specerijeilanden met een traditioneel schip zoals die uit de vorige eeuw, en een zoektocht naar de sporen van de heldhaftige waagstukken van een van de grootste Victoriaanse wetenschappelijke ontdekkingsreizigers, die met zijn omzwervingen onze kijk op de wereld veranderde ... Indische Oceaan - Valerius ... . Severin, tim. Indische zeiltocht. Op zoek naar de oorsprong van het darwinisme. (Molukken). Uitgeverij arena isbn 9789069742922. 1998, 263 Pp, 530 gram, softcover, in prima/goede staat, paraaf Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Severin, Tim - Indische zeiltocht Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. - Op zoek naar de o ... bol.com | INDISCHE ZEILTOCHT, Tim Severin | 9789069742922 ... ... . (Molukken). Uitgeverij arena isbn 9789069742922. 1998, 263 Pp, 530 gram, softcover, in prima/goede staat, paraaf Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Severin, Tim - Indische zeiltocht Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. - Op zoek naar de oorsprong van het darwinisme - "Halverwege de vorige eeuw voer...

INFORMATIE

AUTEUR
Tim Severin
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
INDISCHE ZEILTOCHT.pdf

OMSCHRIJVING

Halverwege de vorige eeuw voer Alfred Russel Wallace uit om in de Oost-Indische archipel onderzoek te gaan verrichten naar natuurlijke selectie. Zijn theorieën vormden de grondslag van de biogeografie en gaven Charles Darwin onmisbaar materiaal voor zijn evolutieleer. Nu, ruim een eeuw later, vaart Tim Severin Wallace achterna in een exacte replica van het oude inheemse schip.Indische zeiltocht is zowel een zeilavontuur als een zoektocht: een reis langs de specerijeilanden met een traditioneel schip zoals die uit de vorige eeuw, en een zoektocht naar de sporen van de heldhaftige waagstukken van een van de grootste Victoriaanse wetenschappelijke ontdekkingsreizigers, die met zijn omzwervingen onze kijk op de wereld veranderde. Het reisverslag brengt biografie, ecologie, geschiedenis en vooral zeeavontuur samen in één boek, en de beschrijvingen van Severin over de eilanden die hij aandoet zijn meeslepend en informatief.

Wil je het boek lezen?INDISCHE ZEILTOCHT in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tim Severin. Lezen INDISCHE ZEILTOCHT Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN