Horizontaal organiseren

Horizontaal organiseren - Renco J.M. Bakker | Tiliboo-afrobeat.com

...taal organiseren is niet simpel de hiërarchie afschaffen en dan maar kijken wat er gebeurt, maar sturen op krachtige, samenwerkende functiespecialisten binnen het kader van een krachtig procesontwerp en een geïntegreerde besturing ... Horizontaal organiseren - Research database - University ... ... . Dat vormgeven is de rol van de nieuwe manager. Kern oriëntaties voor horizontaal organiseren. Horizontaal organiseren en horizontaal leiderschap richt zich naar mijn bevinden op vier fundamentele kwaliteiten van goed organiseren en goed leiderschap die voortdurend in een gezonde balans met elkaar moeten worden gebracht. Dat geldt voor een CEO, voor een manager en voor een professional. Horizontaal organiseren Hedendaagse netwerkstructuren laten zich niet sturen door een hiërar-chisch ingerichte organisatie waarin topdown de norm is. De moderne p ... Horizontaal organiseren | Bakker, Hardjono | 9789013113662 ... ... . Dat geldt voor een CEO, voor een manager en voor een professional. Horizontaal organiseren Hedendaagse netwerkstructuren laten zich niet sturen door een hiërar-chisch ingerichte organisatie waarin topdown de norm is. De moderne participerende maatschappij vraagt om horizontaal ingerichte structuren...

INFORMATIE

AUTEUR
Renco J.M. Bakker
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Horizontaal organiseren.pdf

OMSCHRIJVING

Horizontaal organiseren 1e druk is een boek van Renco J.M. Bakker uitgegeven bij Vakmedianet Management B.V.. ISBN 9789013113662 Systemen waar we al lang mee werken, lijken op dramatische wijze vast te lopen. Het financieel systeem, de kennis- en informatieuitwisseling, de media, de manier waarop we de wetenschap sturen en zelfs de manier waarop we de democratie hebben ingericht. Ook op organisatieniveau gaat er veel mis. Om al deze problemen het hoofd te bieden is meer nodig dan een simpele set structuur- of procesingrepen. Horizontaal organiseren of procesgericht werken is het devies: tegelijkertijd en in samenhang interveni ren in het denken, construeren, besturen en samenwerken in de organisatie. Renco Bakker en Teun Hardjono leggen in dit boek verbanden tussen onderwerpen als functiedenken, procesmanagement, kwaliteit en procesgericht werken, Six Sigma, lean management, verkokering, horizontalisering, sociale dynamiek en dienend leiderschap. Ze laten zien wat procesgericht werken kan opleveren: een gestroomlijnde operatie, goed functionerende procesteams, een ge ntegreerde procesarchitectuur, krachtige sociale netwerken en een verantwoorde onderneming.

Wil je het boek lezen?Horizontaal organiseren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Renco J.M. Bakker. Lezen Horizontaal organiseren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN