Het leuke vakantieboek

Het leuke vakantieboek - Lobke Gielkens | Tiliboo-afrobeat.com

...uke vakantieboek : met anti-verveeltips voor elke dag van de vakantie ... Gemeente Nieuwerkerken en Academie Haspengouw verdelen ... ... . Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Auteur: Gielkens, Lobke: Inhoud: Maak zelf stelten met blikjes of speel ballontennis. Stapsgewijze ... Strips voor alle leeftijden. Donald Duck heeft meerdere vakantieboeken. Zo is er het Donald Duck vakantieboek, van dit jaar en van eerdere jaren, bij Bol.com.Ook de Zware Jongens en Willie Wortel hebben hun eigen vakantieb ... Het leuke vakantieboek : met anti-verveeltips voor elke ... ... .com.Ook de Zware Jongens en Willie Wortel hebben hun eigen vakantieboek. Daarnaast zijn er natuurlijk eindeloos veel Donald Duck Pockets.Het vakantieboek van Donald Duck Junior is leuk voor kinderen die pas net kunnen lezen, tot AVI M4 niveau. Geen nood, Het Leuke Vakantieboek bant de verveling! Lobke Gielkens, journaliste, blogster en mama van twee, reikt ons inspirerende anti-verveel activiteiten voor elke dag van de vakantie. Originele, creat...

INFORMATIE

AUTEUR
Lobke Gielkens
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het leuke vakantieboek.pdf

OMSCHRIJVING

Een eindeloze zomervakantie. Geen school. Onvoorspelbaar weer. Vrienden, familie en speelkameraadjes op reis. De sportclub gesloten. Er zijn duizend en één momenten waarop verveling op de loer ligt, klaar om van jouw bloedjes van kindjes in no time onhandelbare monstertjes te maken. 'Ik verveel me!' is voor vele mama's en papa's het meest gevreesde zinnetje van de vakantie én een ferme domper op de eigen vakantievreugde. Maar hoe houd je kinderen op een creatieve manier bezig zonder ze gemakshalve voor de spelconsole of televisie te parkeren? Geen nood, Het Leuke Vakantieboek bant de verveling! Lobke Gielkens, journaliste, blogster en mama van twee, reikt ons inspirerende anti-verveel activiteiten voor elke dag van de vakantie. Originele, creatieve, low budget, binnen- en buitenspeelactiviteiten voor jongens en meisjes van 2 tot 99. Avontuurlijke schattenjachten, tuinsafari's, deco- en knutselideetjes, fantasierijke fotoshoots, brain games, sportieve uitdagingen... die kinderen in hun eentje kunnen doen, of teamwork, waarbij je als ouder met plezier een handje zal toesteken. Het Leuke Vakantieboek is een must-have voor de vakantie en garandeert zalige momenten van rust in tijden van verveling.

Wil je het boek lezen?Het leuke vakantieboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lobke Gielkens. Lezen Het leuke vakantieboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN