El Nakom

El Nakom - Jeronaton | Tiliboo-afrobeat.com

...om is een avontuur dat geïnspireerd is op het waargebeurde verhaal van Gonzalo Guerrero! Het is een compromisloze bespiegeling over kolonialisme en menselijke hebzucht geworden ... El Nakom | - Jeronaton | 9789463732956 | strips.proxis.com ... ... 1511, op een Caribisch strand ... De Castiliaan Gonzalo Guerrero komt met zijn kameraden aan land nadat hun schip is gezonken. El Nakom is een avontuur dat geïnspireerd is op het waargebeurde verhaal van Gonzalo Guerrero! Het is een compromisloze bespiegeling over kolonialisme en menselijke hebzucht geworden... 1511, op een Caribisch strand ... De Castiliaan Gonzalo Guerrero komt met zijn kameraden aan land nadat hun schip is gezonken. El Nakom is een avontuur dat geïnspireerd is ... Alle strips van de reeks El Nakom beschikbaar bij De Poort ... ... 1511, op een Caribisch strand ... De Castiliaan Gonzalo Guerrero komt met zijn kameraden aan land nadat hun schip is gezonken. El Nakom is een avontuur dat geïnspireerd is op het waargebeurde verhaal van Gonzalo Guerrero! Het is een compromisloze bespiegeling over kolonialisme en menselijke hebzucht g...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeronaton
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
El Nakom.pdf

OMSCHRIJVING

El Nakom is een avontuur dat geïnspireerd is op het waargebeurde verhaal van Gonzalo Guerrero! Het is een compromisloze bespiegeling over kolonialisme en menselijke hebzucht geworden...1511, op een Caribisch strand ... De Castiliaan Gonzalo Guerrero komt met zijn kameraden aan land nadat hun schip is gezonken. Bij een stammenoorlog worden de schipbreukelingen bijna allemaal afgeslacht, maar Guerrero slaagt erin te ontsnappen. Hij sluit zich aan bij een andere stam en wordt hun krijgsheer, de eerste blanke 'nakom' van het Maya-rijk. De komst van Spaanse troepen aan de rand van het Maya-dorp dat hem heeft opgenomen, stelt Gonzalo Guerrero voor een dilemma. De Castiliaanse schipbreukeling moet kiezen tussen zijn Spaanse landgenoten en de inboorlingen bij wie hij een nieuw leven heeft opgebouwd. Gonzalo weet waar zijn voormalige medeburgers toe in staat zijn en besluit de toekomst van zijn Maya-familie voorop te stellen. Hij heeft dus geen andere keuze dan een verrader te worden...Zal Guerrero de mannen en vrouwen van zijn nieuwe thuis kunnen verdedigen?

Wil je het boek lezen?El Nakom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeronaton. Lezen El Nakom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN