De valkuil van vriendelijk

De valkuil van vriendelijk - Jacqui Marson | Tiliboo-afrobeat.com

...kuil van vriendelijk (Paperback). Altijd aardig zijn, beleefd, vriendelijk en behulpzaam, charmant, grappig en sociaal, nooit 'nee' zeggen, ... De valkuil van vriendelijk - bibliotheek.nl ... ... Dit is een positieve combinatie van de kernkwaliteit en de uitdaging. Hierdoor loop je minder kans om in je valkuil te belanden. Kernkwaliteiten en kernkwadranten voorbeelden lijst. Hieronder vind je een lijst van veelvoorkomende combinaties kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen. De valkuil van hulpvaardigheid: overbehulpzaam of té hulpvaardig; Kenmerken van de kwaliteit behulpzaamheid. Bent u behulpzaam ingesteld ... De 3 grootste valkuilen van een (te) vriendelijk team ... . De valkuil van hulpvaardigheid: overbehulpzaam of té hulpvaardig; Kenmerken van de kwaliteit behulpzaamheid. Bent u behulpzaam ingesteld? Dan bent u gericht op de ander, attent, aardig, vriendelijk en aangenaam in de omgang. Wellicht bent u voorkomend, gedienstig en nodigt uw vriendelijke uitstraling de ander uit om contact met u te zoeken. De valkuil van vriendelijk | ISBN 9789058774682 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhand...

INFORMATIE

AUTEUR
Jacqui Marson
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De valkuil van vriendelijk.pdf

OMSCHRIJVING

Altijd aardig zijn, beleefd, vriendelijk en behulpzaam, charmant, grappig en sociaal, nooit 'nee' zeggen, conflicten mijden en de behoeften van een ander voor de jouwe stellen. Herkenbaar? Veel mensen en vooral vrouwen hebben last van bovenstaande gedragspatronen. Vriendelijkheid wordt een valkuil waarin je jezelf kwijtraakt. Psychologe Jacqui Marson heeft in haar jarenlange praktijk veel met deze andere kant van vriendelijkheid te maken. Het is erg lastig om los te breken van vertrouwde gedrags- en denkpatronen die de belangen van een ander boven de eigen belangen stellen. In dit boek laat Jacqui Marson zien hoe je vriendelijk gedrag kunt omzetten in authentiek gedrag en zo bevrijd wordt van de druk van anderen.

Wil je het boek lezen?De valkuil van vriendelijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacqui Marson. Lezen De valkuil van vriendelijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN