DE JUFFROUW UIT DEVONSHIRE

DE JUFFROUW UIT DEVONSHIRE - Julie Klassen | Tiliboo-afrobeat.com

...FROUW UIT DEVONSHIRE (Paperback). Emma Smallwood verhuist met haar vader naar de kust van Cornwall ... De juffrouw uit Devonshire van Julie Klassen | Boek en ... ... . Ze nemen hun intrek in een groot landhuis bij... Geschreven bij DE JUFFROUW UIT DEVONSHIRE. Ik ben een groot fan van de boeken van Jane Austen en de televisieserie Downton Abbey. Dit is een eigentijdse schrijfster en het verhaal speelt zich zo rond 1700 af. Dat merk je aan het tempo, kleding-beschrijving, vervoersmiddelen, standsverschillen, beleefdheidsvormen, etcetera, etcetera. Lees „De juffrouw uit Devonshire" door Julie Klassen verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Emma Small ... Bureau ISBN - De juffrouw uit Devonshire ... . Lees „De juffrouw uit Devonshire" door Julie Klassen verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Emma Smallwood verhuist met haar vader naar de kust van Cornwall. Ze nemen hun intrek in een groot landhuis bij een baro......

INFORMATIE

AUTEUR
Julie Klassen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
DE JUFFROUW UIT DEVONSHIRE.pdf

OMSCHRIJVING

Emma Smallwood verhuist met haar vader naar de kust van Cornwall. Ze nemen hun intrek in een groot landhuis bij een barones en haar vier zonen. Samen geven ze les aan de jongste twee, maar al snel blijkt dat iemand het op haar heeft voorzien. Wie scheurde een bladzijde uit haar dagboek? En wie sloop 's nachts haar kamer binnen? Het is aan Emma de taak om uit te pluizen wie hiervoor verantwoordelijk is en aan welke zoon ze haar hart kan toevertrouwen.

Wil je het boek lezen?DE JUFFROUW UIT DEVONSHIRE in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Julie Klassen. Lezen DE JUFFROUW UIT DEVONSHIRE Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN