De Beproeving

De Beproeving - Wanda E. Brunstetter | Tiliboo-afrobeat.com

...eving is een post-apocalyptische horror roman van de hand van de Amerikaanse auteur Stephen King ... De beproeving eBook door Stephen King - 9789024564606 ... ... .Het boek werd in 1978 onder de titel The Stand door uitgever Doubleday in de Verenigde Staten uitgebracht en verscheen zes jaar later voor het eerst in Nederlandse vertaling. Het verhaal werd in 1994 door Mick Garris verfilmd. De Beproeving is het 22ste boek van Stephen King dat IK gelezen heb en durf gerust zeggen dat dit toch wel één van zijn meesterwerken is. Het verhaal is van af de eerste tot en met de laatste pagina zo spannend dat mijn nachtrust de ... De beproeving van Stephen King | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Het verhaal is van af de eerste tot en met de laatste pagina zo spannend dat mijn nachtrust de afgelopen paar weken sterk achter uit is gegaan i.v.m. het simpel weg niet kunnen stoppen met lezen. De Beproeving is het 22ste boek van Stephen King dat IK gelezen heb en durf gerust zeggen dat dit toch wel één van zijn meesterwerken is. Het verhaal is van af de eerste tot en met de laatste pagina zo spannend d...

INFORMATIE

AUTEUR
Wanda E. Brunstetter
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De Beproeving.pdf

OMSCHRIJVING

Romantiek en drama bij de AmishRuth heeft altijd gehoopt dat ze veel kinderen zou krijgen. Nu ze trouwt met Martin, lijkt haar droom werkelijkheid te kunnen worden. Maar dan vindt er een tragisch ongeluk plaats. In één klap wordt er een streep gehaald door Ruths toekomst. Heeft haar leven nog wel zin? Waar is God in dit alles?

Wil je het boek lezen?De Beproeving in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wanda E. Brunstetter. Lezen De Beproeving Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN