Boom Juridische studieboeken - Privaatrecht in context

Boom Juridische studieboeken - Privaatrecht in context - Marc Loth | Tiliboo-afrobeat.com

...uridische studieboeken - Privaatrecht in context 1e druk is een boek van Marc Loth uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers ... Boom uitgevers Den Haag - Privaatrecht in context ... . ISBN 9789462904064 Dit boek is een Uitleiding uit het privaatrecht, bestemd voor masterstudenten die zich voorbereiden op hun professionele loopbaan. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Boom Juridische studieboeken - Privaatrecht in context, geschreven door Marc Loth. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk ... Boom Juridische studieboeken - IT-recht | A.T. Klingenberg ... ... . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Privaatrecht in context, Samenvatting, Verdiepend privaatrecht, privaatrecht, verdiepend privaatrecht, Loth, Literatuur ... Recht in context (Paperback). ... het privaatrecht en het bestuursrecht besproken. Deel III is gewijd aan de rechtspraktijk en de rechtswetenschap. ... Boom Juri...

INFORMATIE

AUTEUR
Marc Loth
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Boom Juridische studieboeken - Privaatrecht in context.pdf

OMSCHRIJVING

Boom Juridische studieboeken - Privaatrecht in context 1e druk is een boek van Marc Loth uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462904064 Dit boek is een Uitleiding uit het privaatrecht, bestemd voor masterstudenten die zich voorbereiden op hun professionele loopbaan. Het biedt een reflectie op het karakter van het privaatrecht en op de aard van de beoefening en de wetenschappelijke bestudering daarvan. Op welke wijze wordt het privaatrecht beoefend en bestudeerd? Wat betekent dat voor mijn eigen bestudering van het vak? Wat voor jurist of civilist wil ik eigenlijk zijn? Deze vragen zijn van belang voor iedere jurist en civilist.De centrale gedachte is dat het privaatrecht alleen in zijn context te begrijpen is, dat daarvoor een pluraliteit aan methoden noodzakelijk is, en dat de civilist daarom van verschillende markten dient thuis te zijn. Vanuit dit perspectief worden verschillende onderwerpen belicht, zoals het begrip privaatrecht, de geschiedenis van het privaatrecht, het privaatrecht als taalspel, het ambacht van de civilist, de waarden van het privaatrecht, de methode en de discipline van het privaatrecht, en de professie van de civilist. Telkens wordt het gekozen perspectief vergeleken met alternatieve opvattingen, zodat de lezer zijn of haar eigen keuzes kan maken.

Wil je het boek lezen?Boom Juridische studieboeken - Privaatrecht in context in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Loth. Lezen Boom Juridische studieboeken - Privaatrecht in context Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN