Basiscursus Word 2016

Basiscursus Word 2016 - Saskia Jacobsen | Tiliboo-afrobeat.com

...ine cursus Word 2016 wordt U geheel gratis aangeboden : Index : Wens je de bestanden uit deze cursus te ontvangen, klik hier ... Basiscursus Word - Tech Academy ... . Les 1 Kennismaken met Word 2016 (1) Het Startscherm; De werkomgeving ; De werkbalk "Snelle toegang" Les 2 Kennismaken met Word 2016 (2) De titelbalk ; Het lint; Het lint aanpassen; Word 2016 is de nieuwste versie van het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma, van Microsoft. U leert in deze Basiscursus: - Snel en praktisch met Word werken - De opmaakmogelijkheden en stijlen kennen om een documen ... Online Cursus: Starten met Word | SeniorWeb ... . U leert in deze Basiscursus: - Snel en praktisch met Word werken - De opmaakmogelijkheden en stijlen kennen om een document eenduidig op te maken - Een werkstuk, nieuwsbrief en mailing maken - Allerlei tips en tricks om vlot en prettig met Word te werken De Basiscursus is opgezet als ... 2016 en de basisvaardigheden wil leren. We gaan ervan uit dat u de basisvaardig-heden van Windows beheerst. In het boek is uitgegaan van Windows 10, maa...

INFORMATIE

AUTEUR
Saskia Jacobsen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Basiscursus Word 2016.pdf

OMSCHRIJVING

Word 2016 is de nieuwste versie van het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma, van Microsoft. U leert in deze Basiscursus: - Snel en praktisch met Word werken - De opmaakmogelijkheden en stijlen kennen om een document eenduidig op te maken - Een werkstuk, nieuwsbrief en mailing maken - Allerlei tips en tricks om vlot en prettig met Word te werken De Basiscursus is opgezet als zelfstudieboek en er staan veel praktische oefeningen in. Maar het is ook heel goed te gebruiken als naslagwerk, vanwege de logische opzet, de diepgang en de uitstekende trefwoordenlijst. De laatste hoofdstukken hebben een praktijksituatie als uitgangspunt. Zo leert u de verschillende tekstverwerkingstechnieken in samenhang te gebruiken in een werkstuk, een nieuwsbrief en in een mailing.

Wil je het boek lezen?Basiscursus Word 2016 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Saskia Jacobsen. Lezen Basiscursus Word 2016 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN