Weet wat je eet - Alles over sport en voeding

Weet wat je eet - Alles over sport en voeding - Stichting Voedingscentrum Nederland | Tiliboo-afrobeat.com

...at je eet - Alles over sport en voeding (Hardcover) ... Voeding voor een succesvolle vergadering - Weet wat je eet ... . Dit boek geeft beginnende, ervaren en fanatieke sporters antwoord op prangende vragen over... Weet wat je eet - Alles over sport en voeding (Hardcover). Dit boek van het Voedingscentrum geeft beginnende, ervaren en fanatieke sportersantwoord op... ALLES OVER SPORT EN VOEDING usief s en en! www.voedingscentrum.nl Weet wat je eet Alles over sport en voeding Alles over sport en voeding Dit boek geeft beginnende, ervaren en fanatieke sporters antwoord op prangende vragen over sport en voeding. Wat kun je het beste eten als je aan krachtsport, ... Weet wat je eet. Alles over sport en voeding door Auteurs ... ... . Wat kun je het beste eten als je aan krachtsport, ... Wat kun je het beste eten als je aan krachtsport, conditiesport of teamsport doet? Wat is het beste moment om te eten als je een training of wedstrijd hebt? Hoe zit het met de spijsvertering en wat is...

INFORMATIE

AUTEUR
Stichting Voedingscentrum Nederland
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Weet wat je eet - Alles over sport en voeding.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek geeft beginnende, ervaren en fanatieke sporters antwoord op prangende vragen over sport en voeding. Wat kun je het beste eten als je aan krachtsport, duursport of teamsport doet? Wat is het beste moment om te eten als je een training of wedstrijd hebt? En wat doe je tegen specifieke problemen, zoals 'hongerklop'? In dit boek van het Voedingscentrum vind je nuttige achtergrondinformatie voor sporters over de energiebalans, spijsvertering en de zin en onzin van supplementen. De ontbijt- en lunchsuggesties, recepten en dagmenu's voor krachtsporters en duursporters zijn gebaseerd op de nieuwe Schijf van Vijf. Zo weet je zeker dat je een goede basis hebt om te sporten. Ook handig zijn de lijsten met koolhydraatrijke en eiwitrijke producten.

Wil je het boek lezen?Weet wat je eet - Alles over sport en voeding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stichting Voedingscentrum Nederland. Lezen Weet wat je eet - Alles over sport en voeding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN