Voorbij de grenzen van de wetenschap

Voorbij de grenzen van de wetenschap - Gerd Ganteför | Tiliboo-afrobeat.com

...en van de wetenschap Wetenschap is de systematische zoektocht naar de waarheid ... Voorbij de grenzen van de natuurwetenschap, Steiner Rudolf ... ... . ... Als je de sleutels van de wetenschap ontrafelt en samenvat komt het concept in het kort neer op de volgende stappen: 1. ... Hierbij gaat men voorbij aan het gegeven dat dingen soms eenmalig gebeuren, en niet telkenmale. Voorbij de grenzen van de wetenschap (Hardcover). Wat voor spannende ontwikkelingen staan ons te wachten in de wereld van de wetenschap? Van... De Voyager 1, gelanceerd op 5 september 1977, was het eerste door mensen g ... Werken en voordrachten k1 - Voorbij de grenzen van de ... ... ... De Voyager 1, gelanceerd op 5 september 1977, was het eerste door mensen gebouwde voorwerp dat het zonnestelsel verliet. Beeld Getty. Veerle Sterken (ETH Zürich), expert op het gebied van het ruimtestof dat je voorbij de heliopauze kunt vinden, is zeer geïnteresseerd in een nieuwe missie. Voorbij de grenzen van de wetenschap; Voorbij de grenzen van de we...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerd Ganteför
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Voorbij de grenzen van de wetenschap.pdf

OMSCHRIJVING

Wat voor spannende ontwikkelingen staan ons te wachten in de wereld van de wetenschap? Van ontdekkingen in het universum, het genezen van ongeneeslijke ziekten en het vinden van onuitputtelijke energiebronnen: dit boek verkent de grenzen van onze kennis. De auteur gaat, geïnspireerd door visioenen uit de sciencefiction, alle vakgebieden van de wetenschap af. Hij beschrijft de huidige staat van het onderzoek en werpt een blik op de toekomst.

Wil je het boek lezen?Voorbij de grenzen van de wetenschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerd Ganteför. Lezen Voorbij de grenzen van de wetenschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN