Veranderen met gezond verstand

Veranderen met gezond verstand - Cees N. Min | Tiliboo-afrobeat.com

...ren met gezond verstand' is hét boek voor iedere manager die gelooft in zijn medewerkers, en die zich realiseert dat hij alle noodzakelijke kennis en ervaring voor een goed verandertraject zelf in huis heeft en nu wel eens wil weten hoe hij dat nu eigenlijk moet aanpakken ... Veranderen met gezond verstand van Cees Min bestellen? ... . Veranderen met gezond verstand 1e druk is een boek van Cees N. Min uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047003465 Dit boek is een verfrissend vervolg op de beststeller Bye bye consultant. Veranderen met gezond verstand. Wat doe je als manager als de directie zegt te willen veranderen maar er vervolgens niets gebeurt? Hoe zorg je voor een... En om vervolgens met elkaar een strategie te ontwikkelen die de visie dichterbij gaat brengen. Oftewel te veranderen ... Boek: Veranderen met gezond verstand - Springest ... . Veranderen met gezond verstand. Wat doe je als manager als de directie zegt te willen veranderen maar er vervolgens niets gebeurt? Hoe zorg je voor een... En om vervolgens met elkaar een strategie te ontwikkelen die de visie dichterbij gaat brengen. Oftewel te veranderen. ... Volgens ons heeft dat voor...

INFORMATIE

AUTEUR
Cees N. Min
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Veranderen met gezond verstand.pdf

OMSCHRIJVING

Veranderen met gezond verstand 1e druk is een boek van Cees N. Min uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047003465 Dit boek is een verfrissend vervolg op de beststeller Bye bye consultant. Cees Min geeft antwoord op vragen zoals: Wat doe je als manager als de directie zegt te willen veranderen maar er vervolgens niets gebeurt? Hoe zorg je voor een snelle verandering waar iedereen achter staat? In ieder geval niet door allerlei grote plannen te lanceren of dure consultants in huis te halen. Min laat je zien dat je alle kennis in huis hebt en direct kunt beginnen. Een bevrijdende aanpak, praktisch en gebaseerd op je eigen gezond verstand.

Wil je het boek lezen?Veranderen met gezond verstand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cees N. Min. Lezen Veranderen met gezond verstand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN