Urine

Urine - Coen van der Kroon | Tiliboo-afrobeat.com

...le urine. Wanneer er in korte tijd veel water wordt gedronken, kan de urine lichtgeel tot vrijwel kleurloos worden ... Urine - definition of urine by The Free Dictionary ... . Dit betekent dat er een lage concentratie nierkleurstoffen (urochroom) in de plas aanwezig is, maar zegt niets over je gezondheid. Urine is een lichaamsvloeistof met afvalstoffen, overtollige stoffen die door mensen en andere gewervelden via de urinewegen wordt afgescheiden.. De afvalstoffen zijn eerst bij de stofwisseling vrijgekomen en door de nieren uit het bloed gefilterd. Urine: enkele feiten Urine (plas) is in feite afvalwater, waarin de afvalstoffen zitten die de nieren en de urin ... Wat zegt de kleur van urine over je gezondheid? - Dossier Schone blaas ... ... . Urine: enkele feiten Urine (plas) is in feite afvalwater, waarin de afvalstoffen zitten die de nieren en de urinewegen uit het bloed hebben gefilterd. Via de nieren en de urinewegen verlaten schadelijke stoffen afkomstig van de stofwisseling en van afbraakproducten van medicijnen, drugs en giftige stoffen, het lichaam. Vrijwel iedereen is bekend met de geur die urine verspreid na het eten van asperges. Maar ook op andere mome...

INFORMATIE

AUTEUR
Coen van der Kroon
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Urine.pdf

OMSCHRIJVING

Het drinken van urine is gezond en versterkend. De auteur, en velen met hem, drinkt dagelijks zijn ochtendurine en wordt door velen natuurlijk als 'prettig gestoord' gezien. Deze middeleeuws aandoende therapie kent echter een rijke historie en een goede wetenschappelijke onderbouwing. Als medicijn en therapie wordt zij in het westen als kwakzalvers bestempeld, in andere delen van de wereld worden er congressen gehouden en zijn er bloeiende praktijken die deze therapie toepassen.De auteur kwam ruim vijf jaar geleden in aanraking met urinetherapie en heeft zich sindsdien verdiept in deze opmerkelijke traditie. Hij bezocht over de gehele wereld de meest ervaren en bekende urinetherapeuten, deed literatuuronderzoek en vulde zo zijn eigen ervaringen en kennis aan. Hij verscheen vele malen op de televisie, gaf diverse radiointerviews en geeft momenteel lezingen en advies over en begeleiding bij het toepassen van urinetherapie.

Wil je het boek lezen?Urine in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Coen van der Kroon. Lezen Urine Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN