TIBtools - Voer een opbrengstgerichteleerlingbespreking

TIBtools - Voer een opbrengstgerichteleerlingbespreking - Wim Meijer | Tiliboo-afrobeat.com

... - Voer een opbrengstgerichteleerlingbespreking 1e druk is een boek van Wim Meijer uitgegeven bij Convoy Uitgevers Bv ... Bureau ISBN - Wim Meijer ... . ISBN 9789079564972 TIBtools - Voer een opbrengstgerichteleerlingbespreking 1e druk is een boek van Wim Meijer uitgegeven bij Convoy Uitgevers Bv. ISBN 9789079564972 OMSCHRIJVING. TIBtools - Voer een opbrengstgerichteleerlingbespreking 1e druk is een boek van Wim Meijer uitgegeven bij Convoy Uitgevers Bv. ISBN 9789079564972 Stoom ... TIBtools - Voer een opbrengstgerichteleerlingbespreking (eBook) TIBtools - Voer een op ... bol.com | TIBtools - Zet in op de ontwikkeling van ... ... . ISBN 9789079564972 Stoom ... TIBtools - Voer een opbrengstgerichteleerlingbespreking (eBook) TIBtools - Voer een opbrengstgerichteleerlingbespreking is een geweldig ...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim Meijer
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
TIBtools - Voer een opbrengstgerichteleerlingbespreking.pdf

OMSCHRIJVING

TIBtools - Voer een opbrengstgerichteleerlingbespreking 1e druk is een boek van Wim Meijer uitgegeven bij Convoy Uitgevers Bv. ISBN 9789079564972 Stoom afblazen, informatie uitwisselen, vorderingen registreren en interventies bedenken. Dat gebeurt allemaal tijdens gesprekken over leerlingen. IB'ers vervullen vaak een spilfunctie als leerlingen extra aandacht nodig hebben. Bij incidenten, in contacten met ouders en tijdens groepsbesprekingen. Wat leveren al die leerlingbesprekingen eigenlijk op voor de leerkracht? Dit boek daagt IB'ers uit om leerlingbesprekingen zo te voeren dat leerkrachten zich gesteund weten bij het creëren van een veilige, humane omgeving waarin de leerlingen onderwijsdoelen bereiken op een manier die bij hun kwaliteiten past. We kijken daarbij kritisch naar de gegroeide praktijk waarin IB'ers de contacten met de buitenwereld verzorgen, leiding geven aan het afnemen van toetsen en het opstellen van groeps- en handelingsplannen.In 'Voer een opbrengstgerichte leerlingbespreking' beschrijft Wim Meijer wat IB'ers kunnen doen om te zorgen dat het initiatief en de verantwoordelijkheid voor leerlingen bij leerkrachten blijft liggen. En om stapsgewijs de kwaliteit van al die besprekingen te verbeteren. Zoals gebruikelijk bij TIB met allerlei praktische tips, veel voorbeelden, checklists en handige samenvattingen. En speciaal: 3 aanraders voor leerkrachten!

Wil je het boek lezen?TIBtools - Voer een opbrengstgerichteleerlingbespreking in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim Meijer. Lezen TIBtools - Voer een opbrengstgerichteleerlingbespreking Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN