Tactische en operationele personeelsplanning

Tactische en operationele personeelsplanning - Erik Jan van Dalen | Tiliboo-afrobeat.com

...he en Operationele Personeelsplanning' door Erik Jan van Dalen, Jan de Leede - Onze prijs: €42,50 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis Tactische en operationele personeelsplanning 1e druk is een boek van Erik Jan van Dalen uitgegeven bij Vakmedianet ... Strategische planning - Wikipedia ... . ISBN 9789462153219 Winst en verlies worden bepaald door een doelmatige inzet van personeel. Zeker in arbeidsintensieve organisaties. Slim omgaan met personeelsformatie, werktijden en roosters is dan essentieel. Het boek Tactische en operationele personeelsplanning beschrijft het gehele proces vanaf de klantvraag en de formatieberekening tot en met het roosteren van de medewerkers. Aan de hand van RACI-schema's tonen de auteurs de verdeling van taken en verantwoordelij ... Tactische en Operationele Personeelsplanning door Erik Jan ... ... . Het boek Tactische en operationele personeelsplanning beschrijft het gehele proces vanaf de klantvraag en de formatieberekening tot en met het roosteren van de medewerkers. Aan de hand van RACI-schema's tonen de auteurs de verdeling van taken en verantwoordelijkheden per activiteit in dat proces. Koop Tactische en operationele personeelsplanning van Dalen, Erik Jan van met ISBN 9789462153219. G...

INFORMATIE

AUTEUR
Erik Jan van Dalen
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Tactische en operationele personeelsplanning.pdf

OMSCHRIJVING

Tactische en operationele personeelsplanning 1e druk is een boek van Erik Jan van Dalen uitgegeven bij Vakmedianet. ISBN 9789462153219 Winst en verlies worden bepaald door een doelmatige inzet van personeel. Zeker in arbeidsintensieve organisaties. Slim omgaan met personeelsformatie, werktijden en roosters is dan essentieel. Is het mogelijk om af te stappen van de standaard achtuurdiensten? Hoe organiseer je een goede personeelsformatie? Wat is een passende set van flexibiliteitsmaatregelen? Deze thema's bevinden zich op het tactische niveau van personeelsplanning. Daarnaast speelt het operationele roosterproces een belangrijke rol: het ontwerpen, beheren en afsluiten van de dienstroosters. Doelmatigheid,flexibiliteit en tegelijk robuustheid zijn hierbij kernwoorden, ook als het gaat om zelfroosteren.Het vraagstuk van planning en roostering heeft een sterke verbinding met de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Hoe kunnen medewerkers gezond langerdoorwerken op onregelmatige werktijden? Werken op onregelmatige werktijden kan een stuk minder ongezond dan nu vaak het geval is. Niet alleen de werkgever, maar ook de medewerker heeft daarin een groot aandeel.Het boek Tactische en operationele personeelsplanning beschrijft het gehele proces vanaf de klantvraag en de formatieberekening tot en met het roosteren van de medewerkers. Aan de hand van RACI-schema's tonen de auteurs de verdeling van taken en verantwoordelijkheden per activiteit in dat proces. Daarmee onderbouwen ze de stelling dat het hoger management zich intensiever moet bezighouden met de personeelsplanning om de potentiële kostenbesparing en gezondheidswinst te verzilveren.Het boek biedt tal van praktische handvatten voor planners en roosteraars.Daarnaast is het boek bedoeld voor HR-businesspartners, leidinggevenden,arbo-professionals en onderneming sraadsleden, die werk willen maken vanprofessionele personeelsplanning.

Wil je het boek lezen?Tactische en operationele personeelsplanning in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik Jan van Dalen. Lezen Tactische en operationele personeelsplanning Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN