Religie is zo gek nog niet

Religie is zo gek nog niet - Nicolette Hijweege | Tiliboo-afrobeat.com

...is zo gek nog niet (Paperback). Standaardwerk godsdienstpsychologie en een toegankelijke inleiding in religieWaarom is een glossy als Happinez ... Boek PDF Religie is zo gek nog niet | BANK72 PDF ... ... 'Geloven is zo gek nog niet' Lunchinterview Yvonne Zonderop (62) , journalist, beschrijft in een boek hoe Nederland het christendom bij het vuil zette. „Religie voorziet in zo veel behoeftes ... Geschreven bij Religie is zo gek nog niet. Een zeer boeiend boek. Op vlotte wijze wordt er een introductie gegeven in enkele psychologische ideeën en theorieën, die worden toegepast op het gebied van reli ... Virusbestrijding door dictators is zo gek nog niet ... ... . Op vlotte wijze wordt er een introductie gegeven in enkele psychologische ideeën en theorieën, die worden toegepast op het gebied van religie. Ook komen enkele belangrijke godsdienstpsychologiche onderwerpen uitvoeriger aan b...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicolette Hijweege
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Religie is zo gek nog niet.pdf

OMSCHRIJVING

Standaardwerk godsdienstpsychologie en een toegankelijke inleiding in religieWaarom is een glossy als Happinez zo'n succes? Worden mensen gelukkig van religie? Waarom kiest Elisabeth voor de islam en Tom voor het boeddhisme? Wat is de relatie tussen religie en geweld? Een greep uit de vragen van het vak godsdienstpsychologie, waarin de menselijke kant van religie wordt bestudeerd. Verschijnselen als gebed, gebedsgenezing, bekering, rituelen en reli-shopping worden vanuit een psychologische invalshoek bekeken.In deze toegankelijke inleiding passeren de relevante basistheorieën uit de psychologie de revue. Maar ook tal van actuele en aansprekende voorbeelden zoals de bijeenkomsten van Jomanda en de aantrekkingskracht van evangelische kerken komen aan de orde.Hét nieuwe standaardwerk voor studenten en geïnteresseerde leken.

Wil je het boek lezen?Religie is zo gek nog niet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicolette Hijweege. Lezen Religie is zo gek nog niet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN