Op de achterkant van een servet

Op de achterkant van een servet - Dan Roam | Tiliboo-afrobeat.com

...ndere boekrecensies van dit boek kun je meer lezen over de opbouw van en theorie achter 'Op de achterkant van een servet' ... bol.com | Het uitgevouwen servet | 9789013116175 | Boeken ... . Ik laat dit daarom hier verder achterwege. Met Dan Roams 'Op de achterkant van een servet' in de hand probeerde ik voorzichtig mijn 'probleem' op te lossen door een plaatje in te zetten. Op de achterkant van een servet 1e druk is een boek van Dan Roam uitgegeven bij Vakmedianet Management B.V.. ISBN 9789013114546 'Geen betere manier om te bewijzen dat we iets goed begrijpen dan er een eenvoudig plaatje van te ... PDF 00 Voorwerk The Back of the Napkin v6 - Managementboek.nl ... .V.. ISBN 9789013114546 'Geen betere manier om te bewijzen dat we iets goed begrijpen dan er een eenvoudig plaatje van te tekenen. Op de achterkant van een servet (Hardcover). Op de achterkant van een servet 1e druk is een boek van Dan Roam uitgegeven bij Vakmedianet Management... Op de achterkant van een servet is uitgeroepen tot beste innovatieboek van het jaar door BusinessWeek, beste businessboek van het ja...

INFORMATIE

AUTEUR
Dan Roam
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Op de achterkant van een servet.pdf

OMSCHRIJVING

Op de achterkant van een servet 1e druk is een boek van Dan Roam uitgegeven bij Vakmedianet Management B.V.. ISBN 9789013114546 'Geen betere manier om te bewijzen dat we iets goed begrijpen dan er een eenvoudig plaatje van te tekenen. En geen effectievere manier om een lastig vraagstuk op te lossen dan een pen te pakken en de onderdelen van het probleem te tekenen'. Dat schrijft Dan Roam in deze internationale bestseller. Hij bewijst dat een simpele tekening op een bescheiden servetje effectiever kan zijn dan de meest gelikte PowerPoint-presentatie. Gebaseerd op twintig jaar ervaring en de jongste wetenschappelijke ontdekkingen rond hoe wij zien, leert Roam de lezer hoe je ieder probleem kunt verduidelijken of elk idee kunt verkopen met behulp van een simpele reeks tools.Op de achterkant van een servet is uitgeroepen tot beste innovatieboek van het jaar door BusinessWeek, beste businessboek van het jaar door Fast Company en businesscreativiteitboek van het jaar door de (London) Times.Binnenkort ook verkrijgbaar: Het uitgevouwen servet, een workshop-in-boekvorm, bomvol illustraties en oefeningen.

Wil je het boek lezen?Op de achterkant van een servet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dan Roam. Lezen Op de achterkant van een servet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN