Leerboek Interpersoonlijke psychotherapie

Leerboek Interpersoonlijke psychotherapie - Blom, Marc | Tiliboo-afrobeat.com

...rsoonlijke psychotherapie (IPT) is een kortdurende vorm van psychotherapie ontwikkeld voor de behandeling van depressies ... Leerboek Interpersoonlijke psychotherapie (Dutch Edition ... ... . De term interpersoonlijk verwijst naar de aanname van IPT dat veranderingen in relaties met belangrijke anderen een depressie Leerboek Interpersoonlijke psychotherapie 1e druk is een boek uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031389681 Interpersoonlijke psychotherapie (IPT) is een kortdurende vorm van psychotherapie ontwikkeld voor de behandeling van depressies. Interpersoonlijke psychotherapie (IPT) is een kortdurende vorm van psychotherapie ontwikkeld voor de behandeling van d ... Leerboek Interpersoonlijke psychotherapie | Psychotraumanet ... . Interpersoonlijke psychotherapie (IPT) is een kortdurende vorm van psychotherapie ontwikkeld voor de behandeling van depressies. De term interpersoonlijk verwijst naar de aanname van IPT dat veranderingen in relaties met belangrijke anderen een depressie ku...

INFORMATIE

AUTEUR
Blom, Marc
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Leerboek Interpersoonlijke psychotherapie.pdf

OMSCHRIJVING

Leerboek Interpersoonlijke psychotherapie 1e druk is een boek uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031389681 Interpersoonlijke psychotherapie (IPT) is een kortdurende vorm van psychotherapie ontwikkeld voor de behandeling van depressies. De term interpersoonlijk verwijst naar de aanname van IPT dat veranderingen in relaties met belangrijke anderen een depressie kunnen uitlokken. Verbetering in die relaties kan dan tot vermindering van de depressie leiden.Dit boek is een praktische hulp bij het leren van IPT. De ruggengraat van het boek is het hoofdstuk 'De Praktijk'. Op de website worden belangrijke onderdelen van de therapie door ervaren therapeuten voorgedaan. Een unieke aanvulling op het boek!Enkele belangrijke pijlers van IPT worden besproken zoals de relatie tussen hechting en het ontstaan van psychopathologie en die tussen het optreden van life events en depressie. Daarnaast is er aandacht voor de relatie van stemmingsstoornissen en het stresssysteem en de gevolgen die een verstoring in een sociaal netwerk met zich mee kan brengen.Het boek is bedoeld voor medewerkers in de GGZ die zich willen oriënteren op IPT. Maar het is ook een naslagwerk bij de verdere verdieping en supervisie.

Wil je het boek lezen?Leerboek Interpersoonlijke psychotherapie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Blom, Marc. Lezen Leerboek Interpersoonlijke psychotherapie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN