Jan, Jans en de kinderen / 52

Jan, Jans en de kinderen / 52 - Jan Kruis | Tiliboo-afrobeat.com

...ns en de kinderen / 52 (Paperback). Jaaaaa! Het nieuwe album van Jan, Jans en de kinderen is uit! Lekker lachen, is goed voor de gezondheid ... Jan, Jans en de kinderen kleurplaten :: Kleurplatenpagina ... ... . En... Jan, Jans en de kinderen hadden dit jaar een huisje geboekt in Spanje, maar hebben dit moeten annuleren. Ook de familie Tromp blijft thuis. Tja, we moeten er even aan wennen met z'n allen, maar met het motto van Jans: 'Ga op zoek naar KLEIN GELUK' komt het helemaal goed deze zomer. De strip 'Jan, Jans en de Kinderen' verschijnt nog altijd wekelijks in de Libelle. Sinds 1999 wordt hij getekend door medewerkers van de ... bol.com | Jan, Jans en de kinderen artikelen kopen? Kijk snel! ... . De strip 'Jan, Jans en de Kinderen' verschijnt nog altijd wekelijks in de Libelle. Sinds 1999 wordt hij getekend door medewerkers van de Studio Jan Kruis. Jan Kruis zelf tekent alleen nog de avonturen van zijn striphelden voor goede doelen, zoals de Leprastichting. Alles over Jan, Ja...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Kruis
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Jan, Jans en de kinderen / 52.pdf

OMSCHRIJVING

Jaaaaa! Het nieuwe album van Jan, Jans en de kinderen is uit! Lekker lachen, is goed voor de gezondheid. En dat doe je met het allernieuwste album van de familie Tromp! Een heerlijk, en grappig cadeautje voor de feestdagen.

Wil je het boek lezen?Jan, Jans en de kinderen / 52 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Kruis. Lezen Jan, Jans en de kinderen / 52 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN