Het naai-atelier van ildadee

Het naai-atelier van ildadee - Hilde Adé | Tiliboo-afrobeat.com

...-atelier van ildadee (Paperback). Van het noodzakelijk materiaal over de basistechnieken van het stikken tot de keuze van de stof: Het ... Het naai-atelier van ildadee - paperback - Hilde Ade ... ... ... INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 10,52 MB BESTANDSNAAM Het naai-atelier van ildadee.pdf PUBLICEER DATUM september 2013 SCHRIJVER Hilde Adé ISBN 9789058269836 Van het nodige materiaal over de basistechnieken van het stikken tot de keuze van de stof: Het naaiatelier van Ildadee begint bij het begin. Eens je de eerste stappen onder de knie hebt, wordt het supergemakkelijk om allerlei leuke hebbedingetjes zelf te maken: een geperso ... Het Broekenboek - Hilde Adé - (ISBN: 9789059086159) | De ... ... . Eens je de eerste stappen onder de knie hebt, wordt het supergemakkelijk om allerlei leuke hebbedingetjes zelf te maken: een gepersonaliseerde kussensloop, een handig gsm-hoesje en ja, zelfs een handtas… Het naai-atelier van ildadee | ISBN 9789058269836 direct en eenvoudig te bestellen...

INFORMATIE

AUTEUR
Hilde Adé
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Het naai-atelier van ildadee.pdf

OMSCHRIJVING

Van het noodzakelijk materiaal over de basistechnieken van het stikken tot de keuze van de stof: Het naaiatelier van Hilde Adé begint bij het begin. Eens je de eerste stappen onder de knie hebt, wordt het super gemakkelijk om al die leuke hebbedingetjes zelf te maken: een gepersonaliseerde kussensloop, een handig gsm-hoesje en ja, zelfs een handtas... Je kan het vanaf nu allemaal zelf! Ook doopzuikerzakjes, handige speeltapijtjes of leuke kleren voor vrienden en familie zullen geen probleem meer zijn. Ook de meer ervaren handwerk(st)ers zullen in dit boek zeker en vast hun gading vinden. Bovendien worden de talrijke technieken en tips in een handig overzichtje gegoten, zodat Het naaiatelier van Hilde Adé het perfecte naslagwerk wordt voor al je naaiprojecten. HILDE ADÉ (Pellenberg) maakte van haar hobby haar beroep. Ze geeft workshops naaien, breien, haken en borduren voor kinderen en volwassenen. Op die manier probeert ze haar creatieve passie te verspreiden. Want wat is er nu leuker dan complimentjes krijgen over iets wat je zelf gemaakt hebt? Met behulp van handige tekeningen legt dit boek je alles stap-voor-stap uit. Achteraan het boek vind je bovendien handige patronen waarmee je meteen zelf aan de slag kan.

Wil je het boek lezen?Het naai-atelier van ildadee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hilde Adé. Lezen Het naai-atelier van ildadee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN