Het mysterie van je relaties

Het mysterie van je relaties - Gary Goldschneider | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Het mysterie van je relaties. Ik heb dit boek alweer zo'n 10 jaar ... Liefde: dit moet je weten over verliefd zijn en relaties ... ... . Toen ik hoorde over een dit boek dacht ik meteen dat moet ik hebben, zeker als het gaat om relaties. Ik vind het een goed boek, het is compleet met tekst en uitleg. Ook de voorbeelden met beroemde mensen is erg leuk gedaan. Het mysterie van je relaties (Paperback). Deze superdikke gids voor liefde, huwelijk, vriendschap, familie en werk geeft antwoord op de eeuwige vraag:... Het mysterie van je relaties -Astrologische gids voor liefde. Kijk oo ... bol.com | Het mysterie van je geboortedag, Gary ... ... ... Het mysterie van je relaties -Astrologische gids voor liefde. Kijk ook eens bij onze andere advertenties! Yoga voor drukbezette mensen miljoenen mensen maken tijd in hun drukke schema om naa. Ophalen of Verzenden. € 49,00 28 mar. '20 's-Hertogenbosch 28 mar. '20. Boeken 's-Hertogenbosch. Het mysterie van je geboortedag is een gebruiksvriendelijke gids met karakterbeschri...

INFORMATIE

AUTEUR
Gary Goldschneider
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het mysterie van je relaties.pdf

OMSCHRIJVING

Het mysterie van je relaties 1e druk is een boek van Gary Goldschneider uitgegeven bij Altamira. ISBN 9789069635408 Deze superdikke gids voor liefde, huwelijk, vriendschap, familie en werk geeft antwoord op de eeuwige vraag: 'Passen wij bij elkaar?' Elk samengaan kent drie facetten: jij, ik en de relatie zelf. De sleutel tot het verbinden van deze facetten is helder: ken jezelf, versta de ander en begrijp vervolgens de werking tussen jullie tweeën. Twee jaar geleden bracht Altamira de bestseller 'Het mysterie van je geboortedag' uit in een voordelig geprijsde editie ( 19,95). Nu is het de beurt aan die andere everseller: 'Het mysterie van je relaties'.

Wil je het boek lezen?Het mysterie van je relaties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gary Goldschneider. Lezen Het mysterie van je relaties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN