Gewelddadige vrouwen

Gewelddadige vrouwen - none | Tiliboo-afrobeat.com

... naar mannen en vrouwen die tijdens de bezetting handelingen hebben uitgevoerd die na de oorlog werden gekwalificeerd en bestraft als zware misdrijven van het soort dat u in de vraag noemt ... 42-jarige vrouw aangehouden in zaak gewelddadige dood ... ... . Ik heb gezocht in boeken, naoorlogse kranten en archieven naar mensen die geen criminele achtergrond hadden en voor de oorlog niet gewelddadig waren, misschien wel in aanleg maar niet in daad. Karin Slaughter schrijft in haar boeken vaak expliciet over geweld tegen vrouwen. De bestsellerauteur probeert daarmee de beweegredenen van gewelddadige mannen te begrijpen, zegt ze in een ... Gewelddadige vrouwen 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolf Productions. I ... 'Gewelddadige vrouwen' - Mannenmishandeling ... . De bestsellerauteur probeert daarmee de beweegredenen van gewelddadige mannen te begrijpen, zegt ze in een ... Gewelddadige vrouwen 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolf Productions. ISBN 978...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Gewelddadige vrouwen.pdf

OMSCHRIJVING

Gewelddadige vrouwen 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolf Productions. ISBN 9789058509543 De strafrechtspleging is dan wel een mannenzaak, vrouwen worden in het strafrecht vooral genoemd als slachtoffer. Als vrouwen wel met gebruikmaking van geweld een rol als verdachte of dader spelen in het strafrecht is dat vooral in relationele delicten. Deze bundel bevat bijdragen over de veelvormigheid van geweld door vrouwen, zoals dit vooral in de forensische geestelijke gezondheidszorg aan bod komt. Sterk verbonden met die forensisch gedragskundige praktijk bevatten de bijdragen vanuit verschillende professies een eigentijdse herwaardering van het door vrouwen gebruikte geweld.

Wil je het boek lezen?Gewelddadige vrouwen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Gewelddadige vrouwen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN