Een man van goede wil

Een man van goede wil - Nicholas Petrie | Tiliboo-afrobeat.com

... man van goede wil. Peter Ash, oorlogsveteraan, heeft jarenlang in de wildernis geleefd als hij hoort van de zelfmoord van zijn beste vriend Jimmy ... Bureau ISBN - Een man van goede wil ... . Hij voelt zich verplicht Jimmy's familie te helpen met wat klusjes rondom het huis. Onder een kapotte veranda vindt hij een koffer gevuld met cash en explosieven. Terwijl Ash de kwestie onderzoekt, lijkt hij deel te worden van een veel grotere ... Levensloop. Van Dalsum groeide op in een groot gezin van vijf jongens en vijf meisjes. Haar vader speelde in zijn vrije tijd toneel. In 1964 ging ze naar he ... bol.com | Een man van goede wil (ebook), Nicholas Petrie ... ... . Van Dalsum groeide op in een groot gezin van vijf jongens en vijf meisjes. Haar vader speelde in zijn vrije tijd toneel. In 1964 ging ze naar het Monseigneur Frencken College in Oosterhout waar ze de HBS-b volgde.. Van Dalsum begon in 1971 aan de toneelschool in Amsterdam.In haar toneelschooltijd was ze een vaste figuur in het kindertelevisieprogramma Orimoa van de NCRV. Een Mens Van Goede Wil. Achtdelige dramaserie over het leven van de boerenknecht Thijs Glorieus op de Walhoeve, zijn strijd tegen het onrecht en de... With Hugo M...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicholas Petrie
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
Een man van goede wil.pdf

OMSCHRIJVING

'Een man van goede wil is een magnifiek debuut. Het tempo is als de kogel van een sluipschutter: buitengewoon snel en doeltreffend. De schrijfstijl is vloeiend, origineel en vaak briljant, het verhaal hartverscheurend en verlichtend tegelijk. Er zit lef in dit verhaal dat je nog lang zal bijblijven. Misschien wel voor altijd.' David Baldacci Peter Ash heeft jarenlang in de wildernis geleefd als hij hoort van de zelfmoord van zijn beste vriend Jimmy. Hij voelt zich verplicht Jimmy's gezin te helpen, en begint met renovatie van hun huis. Onder een kapotte veranda vindt hij een verwilderde hond en een koffer gevuld met cash en explosieven. Als Ash op onderzoek gaat naar de oorsprong van de koffer, stuit hij op een veel grotere affaire dan hij had voorzien. Een affaire die hem direct terugleidt naar een wereld die hij dacht voorgoed achtergelaten te hebben... Nicholas Petrie heeft een masterdiploma in fictie van de Universiteit van Washington en won een Hopwood Award voor een van zijn korte verhalen. Een man van goede wil is zijn eerste thriller, het begin van een serie met Peter Ash in de hoofdrol.

Wil je het boek lezen?Een man van goede wil in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicholas Petrie. Lezen Een man van goede wil Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN