De wereld zonder kinderen

De wereld zonder kinderen - Philippe Claudel | Tiliboo-afrobeat.com

...eld zonder kinderen" bestaat uit twintig verhalen, geschreven vanuit het perspectief van een kind en dat zonder kinderachtig te worden ... Leven zonder kinderen - Pagina 3 - Over de lusten en ... ... . Hij vermengt grote thema's met een kinderlijke blik. Prima om voor te lezen maar ook zeker geschikt om als volwassene van te genieten. Over de lusten en lasten van een leven zonder kinderen in een kinderrijke wereld, de blijheid van de vrijheid en de zoektocht naar zingeving. Geschreven bij De wereld zonder kinderen. Philippe Claudel is één van de interessante Franse auteurs van onze tijd. "De wereld zon ... Wereldkinderen ... . Geschreven bij De wereld zonder kinderen. Philippe Claudel is één van de interessante Franse auteurs van onze tijd. "De wereld zonder kinderen" bestaat uit twintig verhalen, geschreven vanuit het perspectief van een kind en dat zonder kinderachtig te worden. Hij vermengt grote thema's met een kinderlijke blik. We raakten ...

INFORMATIE

AUTEUR
Philippe Claudel
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De wereld zonder kinderen.pdf

OMSCHRIJVING

Kinderen van tegenwoordig laten zich niet zomaar iets wijsmaken, al zijn ze soms bang, naïef of nieuwsgierig. In deze bundel vol originele, grappige verhalen voert Philippe Claudel allerlei personages op: een klunzige fee, een huishoudster die je zorgen opruimt, Raymond de nachtmerriejager, Zazie de geluksvaccinuitvindster, de ongelukkige boekenwurm Lucas en vele anderen. Heel vernuftig en subtiel weet Claudel zware onderwerpen en taboes aan te snijden, ze horen immers net zo bij het leven als de kleine, persoonlijke angsten en complexen die je moet overwinnen om volwassen te worden. Deze ontroerende, poëtische verhalen-bundel is bovenal een eye-opener voor volwassenen. Wees gewaarschuwd: vergeet niet hoe fijn het was om kind te zijn!

Wil je het boek lezen?De wereld zonder kinderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Philippe Claudel. Lezen De wereld zonder kinderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN