Zelfportret in brieven

Zelfportret in brieven - Willem Wilmink | Tiliboo-afrobeat.com

...tret in brieven (Hardcover). In 2013 is het alweer tien jaar geleden dat Willem Wilmink overleed, schrijver van prachtige poëzie voor kinderen en ... Les 4 Een geschreven zelfportret [Brieven van Belle ... ... ... Zelfportret in brieven. In 2013 is het alweer tien jaar geleden dat Willem Wilmink overleed, schrijver van prachtige poëzie voor kinderen en... Zelfportret in brieven. Bitterzoet brievenboek. Arjan Peters 26 april 2014, 0:00. Aan de notoire telefoonangst van Willem Wilmink (1936-2003) hebben we, ruim tien jaar na de dood van de dichter en liedjesschrijver, docent, bloemlezer en vertaler, een kostbare aanvulling op zijn oeuvre te danken: meer dan vijfhonderd pagina's brieven. Lees „Zelfportret in brieven" door Willem Wilmink verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. In 2013 is ... Zelfportret in brieven (e-Book) - Willem Wilmink | Boeken.com ... . Lees „Zelfportret in brieven" door Willem Wilmink verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. In 2013 is ...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Wilmink
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Zelfportret in brieven.pdf

OMSCHRIJVING

In 2013 is het alweer tien jaar geleden dat Willem Wilmink overleed, schrijver van prachtige poëzie voor kinderen en volwassenen, essayist, liedjesschrijver, verhalenvertellermaar ook groot brievenschrijver. Legendarisch was zijn afkeer van de telefoonwie ooit getuige was van zijn woedeaanvallen als dat kreng weer afging, verbaast zich over de humorvolle melancholie die hem overviel zodra hij de pen weer ter hand nam. Vanaf zijn studententijd in Amsterdam stuurde Wilmink brieven aan zijn ouders en dwepende brieven aan hartsvriendinnen; in zijn latere carrière aan collega-auteurs en uitgevers, aan vrienden en bewonderaars en personen met wie hij iets uit te vechten had. In zijn brieven had Wilmink altijd het hart op de tong, ze gáán altijd ergens over.Wobke Wilmink-Klein en Vic van de Reijt stelden uit de rijke correspondentie een mooi chronologisch geordend brievenboek samen. Het boek is de ideale opmaat voor de biografie van Wilmink, waarvoor Elsbeth Etty de opdracht gekregen heeft.

Wil je het boek lezen?Zelfportret in brieven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Wilmink. Lezen Zelfportret in brieven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN