Recht en praktijk - Klimaat en recht

Recht en praktijk - Klimaat en recht - W.Th. Braams | Tiliboo-afrobeat.com

...n praktijk - Klimaat en recht (Hardcover) ... PDF Water, recht en een veranderend klimaat • 22 september 2010 ... . Klimaatverandering kan zich al geruime tijd in een grote politieke en maatschappelijke belangstelling... klimaat en recht, werk. Taal Nederlands Vers. datum 01/10/2010 NSTC 9789013078664 Recht en praktijk - Klimaat en recht. W.Th. Braams. Klimaatverandering kan zich al geruime tijd in een grote politieke en maatschappelijke belangstelling verheugen. Een belangstelling die niet alleen wordt ingegeven door nieuwsgierigheid, maar vooral ook door pure noodzaak. Recht en Praktijk - Vastgoedrecht Serie ... Recht en Praktijk - Vastgoedrecht - Wolters Kluwer ... . Recht en Praktijk - Vastgoedrecht Serie. ... Het klimaat verandert. De maatschappij verandert. Wetgeving verandert. De juridische stand van zaken omtrent landinrichting staat daarbij niet stil. Dit boek verkent de laatste ontwikkelingen in relevante wet- en regelgeving, ... Deze serie behand...

INFORMATIE

AUTEUR
W.Th. Braams
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Recht en praktijk - Klimaat en recht.pdf

OMSCHRIJVING

Klimaatverandering kan zich al geruime tijd in een grote politieke en maatschappelijke belangstelling verheugen. Een belangstelling die niet alleen wordt ingegeven door nieuwsgierigheid, maar vooral ook door pure noodzaak. De klimaatverandering noodzaakt immers, zoals het er nu naar uit ziet, tot het 'klimaatbestendig' maken van Nederland. Het is echter lastig om bij voorbaat effectief in te spelen op veranderingen die nog met zoveel onzekerheden zijn omgeven. Ook de internationale dimensie en de wereldwijde oorzaak van het klimaatprobleem maken de aanpak daarvan op nationaal niveau lastig. Veel onzekerheden dus. Niettemin is het probleem reëel. De opzet van deze bundel is daarom om te bezien of Nederland op dit moment in juridische zin voldoende is voorbereid en of het reeds beschikbare juridische instrumentarium voldoende wordt benut om aan de klimaatverandering en de gevolgen daarvan het hoofd te bieden. Op een aantal terreinen blijkt dat dit (nog) niet het geval is. Daar komt bij dat aanpassing aan de klimaatverandering met het huidige juridische instrumentarium op sommige gebieden wel eens onbetaalbaar zou kunnen worden.

Wil je het boek lezen?Recht en praktijk - Klimaat en recht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.Th. Braams. Lezen Recht en praktijk - Klimaat en recht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN