Peru

Peru - Marja Kusters | Tiliboo-afrobeat.com

...aans: Perú; Quechua en Aymara: Piruw), officieel de Republiek Peru (Spaans: República del Perú), is een land aan de westkust van Zuid-Amerika ... Peru | Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken ... .Het wordt begrensd door Ecuador en Colombia in het noorden, Brazilië in het oosten van Peru, Bolivia in het zuidoosten, Chili in het zuiden en de Grote Oceaan in het westen. Zowel 'Peruaans' als 'Peruviaans' is correct als bijvoeglijk naamwoord. Maak Peru favoriet, dan ontvangt u een pushbericht als het reisadvies verandert. Met de app heeft u ook alle contactgegevens van Buitenlandse Zaken en lokale hulpdiensten bij de hand, plus informatie over wat te doen in gev ... Rondreis Peru | De beste rondreizen in Peru » FOX ... . Met de app heeft u ook alle contactgegevens van Buitenlandse Zaken en lokale hulpdiensten bij de hand, plus informatie over wat te doen in geval van nood, zoals ziekenhuisopname of verlies van uw paspoort. Rondreis Peru - Maak een rondreis door het land van de Inca's Machu Picchu kent natuurlijk bijna iedereen. Maar Peru heeft nog veel meer bijzondere hoogtepunten. En deze zul je tijdens een rondreis in Peru ontdekken. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marja Kusters
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Peru.pdf

OMSCHRIJVING

Peru is een land van extremen. Landschappen variëren van een woestijnachtige droogte tot uitgestrekte regenwouden en de hoge toppen van het Andesgebergte. Ook de bevolking is divers: die stamt deels af van de oude Incabeschaving en deels van de Spaanse veroveraars uit de zestiende eeuw. Peru heeft een woelige geschiedenis van dictaturen, indiaanse opstanden en linkse politieke experimenten. In deze reisgids wordt het gehele land beschreven: de bekende steden Lima en Cusco, de wonderbaarlijke archeologische vondsten zoals Machu Picchu, de inheemse bevolking en haar tradities, en de prachtige woestijnlandschappen langs de kust, het onherbergzame hoogland en het uitgestrekte junglegebied daarachter. Bezoek de archeologische vindplaatsen Chan Chan bij Trujillo, ga kitesurfen in het uiterste noorden en trek door het junglegebied rond Pucallpa of Iquitos. Ontdek de mystiek van Peru.

Wil je het boek lezen?Peru in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marja Kusters. Lezen Peru Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN