Mangomoment

Mangomoment - Kris Vanhaecht | Tiliboo-afrobeat.com

...LASH. Het boek "Mangomoment: met een klein gebaar naar een warmere zorg" kan u hier bestellen ... WVDD: mangomoment | Van Dale ... . De boekvoorstelling kan u hier opnieuw bekijken alsook de aftermovie.. Bekijk hier het interview van onze Italiaanse Mangomoment ambassadeur Prof Massimiliano Panella met Prof Johan Swinnen in kader van de beeldje bij beeldje actie van Prof. Swinnen. Na de introductie, begin februari 2018, van deze metafoor in de Belgische media werd het woord mangomoment al snel als soortnaam opgepikt. In Het Laatste Nieuws schreef iemand op 5 februari 2018 in retrospectief over het ziekbed v ... Oproep levert lawine aan 'mangomomentjes' op | Gezond | AD.nl ... . In Het Laatste Nieuws schreef iemand op 5 februari 2018 in retrospectief over het ziekbed van zijn vader in 2008: Ons mangomoment tijdens die week was er eentje met ananas. NIEUWSFLASH. Het boek "Mangomoment: met een klein gebaar naar een warmere zorg" kan u hier bestellen. De boekvoorstelling kan u hier opnieuw bekijke...

INFORMATIE

AUTEUR
Kris Vanhaecht
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mangomoment.pdf

OMSCHRIJVING

Het inmiddels bekende fenomeen Mangomoment ontstond in een Belgisch ziekenhuis, maar verovert nu in snel tempo zowel de Belgische als de Nederlandse gezondheidszorg.Mangomomenten: momenten van grote waarde die ontstaan via kleine, onverwachte gebaren die geen of weinig tijd, geld en moeite kosten.Iedereen heeft behoefte aan warme zorg. Maar dat is niet vanzelfsprekend in deze drukke tijden. Dit boek helpt je op weg om in het dagelijkse leven, zowel persoonlijk als professioneel, kleine momenten van grote waarde te creëren voor de mensen om je heen en zo hun geluk en je eigen voldoening te vergroten.Tal van waargebeurde verhalen uit zowel Vlaanderen als Nederland, doorspekt met prachtige portretfoto's, inspireren en motiveren je in je zoektocht naar warmere zorg, meer veerkracht en positiviteit. Daarnaast bieden reflecties van internationale experts inzicht in de zin en haalbaarheid van Mangomomenten.KRIS VANHAECHT (KU Leuven) doceert kwaliteit en patiëntveiligheid in de gezond-heidszorg. Hij ontwikkelde en onderzocht het concept Mangomoment samen met zijn team van medeauteurs en met de steun van Kom op tegen Kanker en vele zorg-organisaties in Nederland en België. Filip Decruynaere schreef twaalf interviews uit het onderzoek uit tot de pakkende verhalen die je in dit boek leest. De opbrengst van dit boek gaat integraal naar het KU Leuven Mangomoment Fonds, dat onderzoek en onderwijs omtrent kwaliteit en klantgerichtheid in de zorg ondersteunt (www.mangomoment.org).

Wil je het boek lezen?Mangomoment in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kris Vanhaecht. Lezen Mangomoment Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN